Mořské ryby; příprava a porcování

Pravidelnou součástí našeho jídelníčku by měly být právě mořské ryby. Netroufáte si mořské ryby sami uvařit, protože se vám zdá jejich příprava složitá nebo nevíte, kde kvalitní ryby koupit? Zastavte se na tomto oblíbeném kurzu a pronikněte do tajů pokrmů, které jsou chutné a hlavně zdravé. 

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína, piva a nealko nápoje. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

  • Date:
    27. October 2021, Wednesday, 18:00
  • Price:
    2 990 CZK
  • Place:
    Holešovická tržnice, hala 36
  • Duration :
    3 - 3,5 hod.

Not sure? Call us.

We will be happy to answer any questions
kuchar
Who will guide you through the course:
Lukáš Jeništa

Lukáš se specializuje na středomořskou kuchyni, má dlouholeté zkušenosti s cateringem, pracuje jako šéfkuchař v nadnárodní společnosti a zdokonaloval se také na svých cestách po světe. Účastní se nejrůznějších gastronomických festivalů a na GCHP – USA Fall Tour 2015 působil jako Global Chef za celou Českou republiku.
Ve škole vaření Chefparade se s ním můžete setkat na  kuchařských kurzech masa, italské a francouzské kuchyně, mořských plodů.

Sign up for a class


Contact details

Name:
Surname:
Phone number:
Email:
City:
Street and house no.:
Zip code:
Company name
Company identification number
VAT no.

Method of payment

Enter the code

Discount code:

Total price: 2 990 CZK
Reservation successfully sent
ERROR:
THANK YOU for submitting your enquiry /request /order.
Here we go
Why choose cooking courses in Chefparade
Since 2007,

10 years of tradition

on the Czech market

More than

90 000 participants

in the cooking courses

Ordered more

15 000 cooking classes

and other events

More than

8 000 positive reviews

Inter alia Tripadvisor