Itálie od předkrmu po dezert

Baví vás italská kuchyně svojí jednoduchostí a kvalitními surovinami a rádi byste si ji připravili doma stejně dobře jako v restauraci? Zavítejte na jeden večer za našimi šéfkuchaři, kteří vám rádi předají své zkušenosti a naučí vás kompletní italské menu od předkrmu po dezert. Šafránovým risottem nebo šlehaným mascarpone neurazíte ani pravého Itala.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníka kurzu.

  • Date:
    29. September 2020, Tuesday, 18:00
  • Price:
    2 790 CZK
  • Place:
    Holešovická tržnice, hala 36
  • Duration :
    3 - 3,5

Not sure? Call us.

We will be happy to answer any questions
kuchar
Who will guide you through the course:
Lukáš Jeništa

Lukáš se specializuje na středomořskou kuchyni, má dlouholeté zkušenosti s cateringem, pracuje jako šéfkuchař v nadnárodní společnosti a zdokonaloval se také na svých cestách po světe. Účastní se nejrůznějších gastronomických festivalů a na GCHP – USA Fall Tour 2015 působil jako Global Chef za celou Českou republiku.
Ve škole vaření Chefparade se s ním můžete setkat na  kuchařských kurzech masa, italské a francouzské kuchyně, mořských plodů.

Sign up for a class


Contact details

Name:
Surname:
Phone number:
Email:
City:
Street and house no.:
Zip code:
Company name
Company identification number
VAT no.

Method of payment

Enter the code

Discount code:

Total price: 2 790 CZK
Reservation successfully sent
ERROR:
THANK YOU for submitting your enquiry /request /order.
Here we go
Why choose cooking courses in Chefparade
Since 2007,

10 years of tradition

on the Czech market

More than

90 000 participants

in the cooking courses

Ordered more

15 000 cooking classes

and other events

More than

8 000 positive reviews

Inter alia Tripadvisor