Teambuilding
u pánve,
to pravé ořechové pro váš tým
Proč uspořádat teambuilding právě u nás?
Máme více než 15 let zkušeností s pořádáním kurzů vaření a teambuildingových akcí. Vše zajistíme a vy si přijďte „jen uvařit“ a užít si to!
Nejlepší kuchaři, nejlepší jídlo. Naši kuchaři umí připravit pokrmy z celého světa, ale také vědí, jak z vaření udělat nezapomenutelný zážitek a skvělou zábavu pro vaše zaměstnance. Prostě jedna radost.
Skvělá místa Naše profesionální kuchařské studio i venkovský Statek jsou ideální místa nejen pro vaření, ale i pro strávení pohodového dne mimo kancelář a utužování týmu. Všechno připravíme a vy si jen užijete zábavu a jídlo!
Menu co se vaří
Můžete si vybrat ze seznamu originálních pokrmů z celého světa . Pro kulinářský teambuilding doporučujeme zvolit mix jídel z mezinárodních kuchyní, ale je možné se zaměřit i jen na jeden druh pokrmu nebo region. Zaujal vás kurz sushi, příprava steaků nebo kurz grilování? Žádný problém! Naše kuchyně nezná hranice. Rádi vám poradíme s výběrem menu a s programem celé akce.
Jak to probíhá
Po uvítání, instrukcích o vaření a bezpečnostním okénku rozdělíme celou skupinu do týmů. Každý tým se pustí do přípravy jednoho receptu, všechny ingredience budou pro vás již nachystané. Nemusíte se bát, menu není složité a vždy jsou tam kuchaři, aby vám případně pomohli. Pro zpestření večera vám můžeme připravit i různé soutěže. Troufnete si rozpoznat koření jen podle vůně nebo třídit luštěniny pomocí asijských hůlek? A nebojte, nikdo neodejde s prázdným žaludkem :)!
Co o firemní akci říkají její účastníci?
Výběr z našich balíčků
Vyberte si z naší nabídky balíčků nebo nám dejte vědět o vašich speciálních přáních a my vám zorganizujeme teambuilding na míru přímo pro váš tým. Chcete jednotlivé balíčky nakombinovat? Není problém! Zašleme Vám kompletní nabídku e-mailem.
Pronájem studií
Hledáte krásné prostory pro interní školení, tiskovou konferenci, soukromou akci, focení nebo „jen vaření“? Dejte nám vědět, co potřebujete a my vám připravíme nabídku na míru.
Studio podle přání
FAQ - nejčastější otázky
Níže se můžete dozvědět odpovědi na nejčastěji kladené dotazy.
Nenašli jste odpověď právě na svoji otázku? Napište nám na firemniakce@chefparade.cz a my vám rádi
odpovíme.
- 1. Jak probíhají firemní teambuildingy?
-
Hosté se sejdou v pražském studiu nebo na našem statku za Prahou. Poté, co se šéfkuchaři představí a vysvětlí, co se bude během večera odehrávat, jsou hosté rozděleni do týmů. Uvaří si společně vybrané jídlo z menu a jakmile jsou všechny pokrmy připraveny, zasedne se společně ke stolu. Poté následuje volná zábava a rádi pro vás připravíme i různé kulinářské kvízy a hry.
- 2. Kolik osob je obvykle v 1 týmu?
-
Záleží na velikosti celé skupiny :).
- 3. Pro kolik osob jste schopni připravit teambuilding?
-
Ve studiu v Holešovicích jsme schopni připravit akci až pro 100 osob. Stejný max počet osob uvítáme rádi i na Chefparade Statku.
- 4. Bude množství jídla dostačující?
-
Samozřejmě! Z naší kulinářské teambuildingové akce nikdo neodejde s prázdným žaludkem! Celkové množství jídla, které týmy připraví, se dá přirovnat ke standardnímu firemnímu obědu nebo večeři.
- 5. Kolik jídel připravuje jedna skupinka?
-
Každý tým připravuje jeden pokrm z vybraného menu - a to dokonale!
- 6. Jak probíhá platba?
-
Vystavuje se předem zálohová faktura, doplatek probíhá následně po akci.
- 7. Je možná platba kartou?
-
Platba kartou je možná. Je nutné se na ní ale domluvit předem a odsouhlasit celkovou částku.
- 8. Je možná konzumace vlastních nápojů?
-
Konzumaci vlastních nápojů neumožňujeme z důvodu vlastní nabídky nápojů v Chefparade studiu. Naše nabídka nealkoholických nápojů a vín je široká a za příznivé ceny. Také nabízíme lahvová piva, Prosecco, kávu a čaj.
Chcete u nás teambuildingovat?
Napište nám.
Nezávazná poptávka cenové kalkulace na váš teambuilding či pronájem prostoru
firemniakce@chefparade.cz
Tel.: +420 734 311 772
Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu
Jedinečný zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti
Zkušení šéfkuchaři
se zahraničními zkušenostmi
Více než 60 kurzů
evropské i světové kuchyně