Žebra & křídla

Žebra a křídla jsou klasika skutečných gurmánů. Z tohoto kurzu hladoví rozhodně nepůjdete.

Chefparade Studia, Praha 7
Neděle, 26.2.2023
17:00 - 20:00

Prázdny

Žebra & křídla

Chefparade Studia, Praha 7
  • neděle 26.2.2023 / 17:00 - 20:00
    Chefparade Studia, Praha 7
9 volných míst
2 990 Kč

Žebra & křídla

Žebra a křídla jsou klasika skutečných gurmánů. Z tohoto kurzu hladoví rozhodně nepůjdete.

Připravili jsme pro vás nový kurz, který je určen milovníkům žebírek, kuřecích křídel a dalších oblíbených pochoutek, která jsou ideální na party s přáteli nebo pořádnou pánskou jízdu.
S naším kuchařem se naučíte připravovat skvělé marinády na křehká žebírka a šťavnatá křidélka, pikantní nachos, grilovanou kukuřici nebo legendární salát coleslaw.
Přijďte si užít večer k nám do Chefparade a ohromte pak svou rodinu či přátele úžasnými jídly, ke kterým vám po kurzu zašleme recepty!
Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem

fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar

Pečená kuřecí křidélka Buffalo

se zeleninovým crudité

Marinovaná žebra 

v domácí barbecue omáčce s česnekovou bagetou

Grilovaná kukuřice 

s majonézou, koriandrem a strouhaným parmazánem

Salát Coleslaw

Tomáš se vyučil v hotelech Parkhotel a Intercontinental. Po nastoupil do restaurace Expo 58, kde měl tu čest pracovat s lidmi, kteří pro tuto restauraci získali zlatou medaili za gastronomii na světové výstavě Expo 1958 v Bruselu. Měl to štěstí, že se mohl podílet jako šéfkuchař na otevření první restaurace Ambiente The living restaurant v Mánesově ulici. Jako hlavní šéfkuchař Ambiente Group se zapojil do otevření dalších Ambiente restaurací v Americké ulici v Praze, v Liberci a v Celetné ulici. Tam to byla Pasta-Fresca Restaurant. Vedle těchto restaurací pracoval také na společném projektu Ambiente a Staropramenu, Potrefená HUSA. Několik let působil jako šéfkuchař v restauraci Le Café Colonial, která byla zaměřena na francouzskou kuchyni a kuchyně francouzských kolonií. Po návštěvě Brazílie se jako šéfkuchař podílel na otevření restaurace Brasileiro ve Slovanském domě. V době svého působení v restauraci La Bodeguita del Medio ve Skopji zaučiloval makedonské kuchaře, se kterými otevřel restauraci La Bodeguita del Medio v Makedonii. Naposledy absolvoval kuchařský kurz thajské kuchyně v Bankoku.

Tomáš Turek  I   šéfkuchař kurzu

Jak kurz probíhá

Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste přišli sami bez doprovodu, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak! 

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po uskutečnění vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den.

Co o kurzech říkají jejich účastníci?

Street Food z Vietnamu - Lukáš Neckář.
Skvěle vedený kurz pod vedením šéf kuřaře Lukáše. Kurz jsem si neuvěřitelně užila, excelentní vedení šéfa Lukáše, výborná atmosféra, luxusní a kvalitní jídlo. Vřele doporučuji!

Jitka Reslerova

Dnešní, naprosto pohodové odpoledne na kurzu Itálie pro starší děti, jsme si moc užili. Skvělé jídlo, pohoda i skvělý šéfkuchař. Moc děkujeme. Dárek k Vánocům pro syna byl opravdu dobrý nápad

Martina Psenickova

Zucastnila jsem se kurzu francouzska kuchyne s Honzou Rambouskem. Byla jsem nadsena, Honza ma skvely prednes, znalosti, podava vse zabavnou formou. Z kurzu jsem si odnesla spoustu tipu a skvele jsem si pochutnala.

Iveta Piskackova

Ďakujeme za perfektne strávené popoludnie v príjemnej spoločnosti a so skvelým jedlom. :)
N
a kurze domácej indickej kuchyne sme sa veľa naučili
a určite vyskúšame aj ďalšie kurzy z pestrej ponuky, ktorú Chefparade ponúka! 

Zuzana

Skvelé kurzy, príjemná atmosféra a vynikajúce jedlo.
Zatiaľ som bola na dvoch (španielska kuchyňa, mini pavlovky) a určite neboli posledné.
 
Odporúčam naozaj každému + super aj ako nápad na darček pre niekoho blízkeho. 

Nikola

    Nejčastější otázky

    1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?

    Minutka se u nás nenastavuje, kvalitní vaření vyžaduje čas. Proto naše kurzy trvají tak dlouho, jak je potřeba, aby byly pokrmy dokonalé a vy si mohli připravené jídlo pomalu a s chutí vychutnat. Což obvykle trvá 3 - 3,5 hodiny.

    2. Je potřeba si něco přinést s sebou?

    Kromě dobré nálady už vůbec nic. Všechny suroviny, kuchařská zástěra a nádobí budou u nás připraveny. A pokud si budete chtít odnést domů nějaký ze svých výtvorů, můžete si přinést vlastní krabičku nebo použít naše. Nosit si nemusíte ani zápisník, všechny recepty vám druhý den po skončení kurzu zašleme e-mailem.

    3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?

    Ano, všechny suroviny jsou zahrnuty v ceně kurzu vaření.

    Prázdný
    Prázdný
    Prázdný

    Mohlo by sa Vám také líbit