Ladislav je mladý soukromý šéfkuchař s bohatými zkušenostmi z nejlepších restaurací v Evropě. Vaří s nadšením a svým hostům podává skvělá jídla. Pracoval v michelinské restauraci Field v Praze pod vedením šéfkuchaře Radka Kašpárka. Absolvoval také pracovní stáže v restauracích Entree u šéfkuchaře Přemka Forejta a v Alcronu u šéfkuchaře Romana Pauluse. Kromě Česka a Slovenska působil v michelinských restauracích The Fat Duck a The Clove Club ve Velké Británii, které patří ke světové špičce. Stážoval také v první zero-waste restauraci na světě, Silo, na jižním pobřeží Anglie. Vařil v michelinské restauraci Silvio Nickol Gourmet Restaurant ve Vídni, která patří k nejlepším restauracím ve střední Evropě. Pracoval také ve Středomoří, v Řecku a na ostrově Maltě, kde působil v 4* a 5* hotelech sítí Intercontinental, Radisson Blu a Maritim. V roce 2020 se stal vítězem celostátní české soutěže a získal titul “Rohlík Chef”. Působil také jako backstage foodstyling chef pro LIDL Slovensko. Zúčastnil se více než 30 různých národních a mezinárodních kulinářských soutěží, ze kterých si přivezl více než 25 medailí. Fotografie jeho jídel byly zveřejněny společností Samsung na jejich oficiálním Instagramu. Ladislav vařil také v televizi, kde se stal vítězem soutěže Bez servítek (slovenská verze relace “Prostřeno”) na televizi JOJ. Momentálně se primárně věnuje soukromému vaření pro herečky, herce, zpěvačky, zpěváky, prezidentky a prezidenty velkých společností nebo profesionální hráče pokeru.”
Ladislav Floreán I šéfkuchař kurzu
Jak kurz probíhá
Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.
Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.
O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)
Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.
Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma.
Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.
U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.
All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.
Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 10 tisíc kurzů vaření.
Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.
Nejčastější otázky
- 1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
- 2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
- 3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?
Recenze
Italský večer
Opět skvělý zážitek, fajn atmosféra a nové skills, které mi už nikdo nevezme. Chefparade mohu jen doporučit a určitě se tam zas objevím! :) Díky
Karolína Č.
Moc bych kurz doporučila, je to skvělý zážitek. Pan kuchař velice milí a profesionální. Určitě jsem nebyla naposledy!
Základní kameny italské kuchyně
Kurz vedl kuchař Lukáš, který byl nejen velmi vstřícný, ale také vtipný a podělil se s účastníky o své znalosti. Každý krok byl krásně vysvětlen a Lukáš ochotně pomáhal, což účastníkům dodalo odvahu vyzkoušet si nové techniky. Tento kurz si syn David opravdu užil a po jeho skončení odcházel s úsměvem, že si konečně po dlouhé době opět skvěle „zavařil“. Atmosféra byla příjemná a přátelská. Pokud hledáte inspiraci a chcete se naučit základy italské kuchyně, tento kurz rozhodně doporučuji. Děkujeme Lukášovi za skvělý zážitek a nezapomenutelné chutě!
Základy italské kuchyně
Z kurzu jsem byla nadšena! Příjemné prostředí, vysoká profesionalita, vtipný Chef. Jídlo výborné, připravené ze surovin běžně dostupných. Už se těším na další kurzy!
Základy Italské kuchyně
Vaření v celém kolektivu a zároveň s Lukášem bylo nadmíru skvělé. Tak dlouho jsem si neodpočinul, něco nového se naučil a samozřejmě také posunul.
Itálie
Absolvovala jsem již druhý kurz u vás a bylo to zase super ! Pan kuchař byl profi, jídlo výtečné a celková atmosféra byla moc fajn. Určitě půjdu na další kurzy.
Maximální spokojenost
Na kurzu si našel své jak vegetarián,tak i masožravec. Recepty byly lehké i pro začátečníky. Suroviny použité v receptech jsou pro všechny běžně dostupné, takže nebude problém si vše udělat i v budoucnu doma.
Příjemný kurz
Kurz byl velmi příjemný, instruktor milý, recepty dobré a překvapivě jednoduché. Hvězdička dolů za to, že v porovnání s ostatními kurzy Chefparade jsme se na hodně kroků pouze divali, případně to dělal jeden či dva žáci. Dávala bych přednost oželet jednu položku z menu a víc postupů si sama vyzkoušet.
Základy italské kuchyně
Kurz byl velmi příjemný a veden v pohodové rodinné atmosféře. Kuchař vše vysvětlil a všechny zapojil do práce. Všichni jsme si na výtvorech pochutnali a s příjemným doplňováním pitného režimu v parném dni jsme si myslím vše užili naprosto do pohody. Ještě jednou děkuju za příjemný a obohacující zážitek.
Honza a Iva, Itálie
Perfektní přístup a atmosféra. Vynikající jídlo a skvěle typy na vaření. Díky za skvělý večer.
Itálie
Kurz se mi velice líbil. Těší se až si pokrmy připravím doma. Celým kurzem panovala skvělá atmosféra!
Maximální spokojenost!
Super výběr receptů, skvělý lektor!
Základy italské kuchyně
kurz byl fajn, lektor super, výběr receptů v pořádku, občerstvení OK Lišková omáčka by zasloužila víc péče, snad jediná chyba
Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu
Jedinečný
zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti
Zkušení
šéfkuchaři
se zahraničními
zkušenostmi
Více než 60
kurzů
evropské i světové
kuchyně