
Honza je odborníkem v oblasti kuchařské artistiky a reklamního food stylingu. Především je ale výborný sushiman. Při své práci ve škole vaření Chefparade využívá mnohaletých zkušeností z praxe a také z účasti na gastronomických soutěžích, kde se mu podařilo získat více než 17 medailí. Za největší úspěch považuje zlatou medaili z kuchařské světové olympiády. Jeho skvělou práci si můžete prohlédnout a objednat na jeho webu foodartist.cz
V Chefparade se s ním můžete setkat na kuchařských kurzech sushi, ryb i masa.
Jan Hajný I šéfkuchař kurzu
Jak kurz probíhá


Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma.

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.

U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.

All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.

Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 10 tisíc kurzů vaření.

Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.
Nejčastější otázky

- 1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
- 2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
- 3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?
Recenze

Steaky 11. 1. 2025
Nezapomenutelný zážitek, skvělá atmosféra a velmi milý mistr kuchař pan Turek. Karpaccio, steak a Stroganoff, vše bylo úžasné. Velmi mně překvapilo batátové pyré, určitě se bude objevovat v mém jídelníčku. Nakonec sladká tečka v podobě slaného karamelu s ananasem a zmrzlinou, vše bylo vynikající. Tento kurz vřele doporučuji všem milovníkům steaků. Alena
Kurz Steaky - Dárek od Ježíška :))
Celý kurz byl moc příjemný. Byla zde fajn parta, šéfkuchař Tomáš byl skvělý po stánce profesní i lidské, jídlo bylo dokonalé. Musím přiznat, že lepší steak jsem nejedla a pyré z batátů mě mile překvapilo dochucenou mátou a limetou. Slaný karamel neměl chybu. Zážitek byl pro mě umocněn přítomností mého syna. Vše jsme spolu sdileli . Co víc si může maminka přát ...
Dárek, který nadchnul
Kurz jsem věnoval tátovi k narozeninám a byl z něj nadšený. Griliáš vyzkoušel hned druhý den a steak nám připravil při dalśí návštěvě. Vaše kurzy rozdávají radost!
20.12.2024
Steaky z argentinské svíčkové
Rozhodně doporučuji , výborné suroviny, super atmosféra, celkově skvělý zážitek. Šéfkuchař pan Turek byl velmi milý, vše nám skvěle vysvětlil a odpovídal na všechny dotazy s velkou trpělivostí. Všechno jídla bylo moc chutná a hodně jsem se naučil.
Steaky z argentinské svíčkové
Super zkušenost a velice jsem si kurz užil. Velice užitečný kurz, jak dokonale zpracovat celou svíčkovou.
Steaky z argentinské svíčkové 29.11.2024
Skvělý zážitek, velmi pěkné prostředí, naprosto profesionální přístup šéfkuchaře, který během vaření poradil různé vychytávky. Prostě super večer, tento zážitek plně doporučuji.
Steaky z Argentinské svíčkové 23.11.2024
Vaření bylo super a maso zaručovalo ten nejlepší výsledek. Bohužel mi celkový dojem velmi kazilo chování kuchaře, který v rámci svého vtipného vystupování měl pocit, že je vtipné a zábavné, když napříč celou kuchyní bude stále něčím házet. Ať už to byla nerezová mísa, nesdělaný rajský protlak atd. Pokud dělal pod panem Kašpárkem, Forejtem jak zminil, tak už se nedivím že tam není, protože se prostě chová jak puberťák. Celý dojem z kurzu to kazilo a k tomuto kuchaři bych určitě už nikdy nešel. Pokud to srovnám s úrovní kurzu pod Romanem Vaňkem - PRAKUL, tak to je zcela jiná liga. Tento kurz bych doporučil jen při jiném kuchaři.
Kurz Steaky z Argentinské svíčkové
Neobyčejně přátelské prostředí, profesionální vystupování pana šéfkuchaře a milé společenství účastníků to vše završeno vynikajícími chody argentinské privinience připravené pod pečlivým zrakem mistra kuchyně. Vřele všem doporučuji.
Steaky ze svíčkové
Honza je frajer, co umí. Suroviny, co jsme používali byly ve skvělé kvalitě a kondici. Doporučuji všem a hned budeme kupovat vouchery všem místo nudných degustačních večeří.
Kurz Steaky z Argentinské svíčkové
Skvělý zážitek, velmi pěkné prostředí a naprosto profesionální přístup chefa. Co dodat. Snad jen že jsem se lecos naučil a těším se, až si to vyzkouším doma na ostro:-) Štěpán M.
Argentinská svíčková
Kurz je celkem obsáhlý a jeho časové rozložení je perfektní. Mohu jen doporučit náš vedoucí kuchař Jirka byl rozhodně skvělý a bych ochoten odpovídat i na všetečné dotazy. Co hodnotím dále pozitivně je i to, že i za cenu "vícepráce" byl vedoucí kuchař ochoten i rozšířit typy omáček ke steakům, kde bylo patrné jak i malá odchylka (přidání jiného koření) může být znát na chuti. Kurz byl rozhodně zajímavý a mohu ho doporučit.
Steaky Martin
Maximální spokojenost , vedoucí kurzu super borec, zatím spokojenost se všemi třemi kurzy , které jsem měl možnost navštívit.
Kurz Steaky z Argentinské svíčkové
Kurz byl skvělý, naprosto jsem si ho užila i já jako totální nekuchař. Chtěla jsem zkusit novou inspiraci a trefila jsem se. Šéf Honza je výborný, vtipný a pohotový, jídla byla chutná, na přípravu rychlá a s ostatními účastníky byla příjemná spolupráce. Doporučuji všemi deseti a těším se na příští návštěvu. A potěšilo mě, že příprava jídla i ingredience jsou zvolené tak, že to zvládne každý i doma, dostali jsme praktické tipy jak na to.
Steaky z argentinské svíčkové 12.8.2024
Skvělý zážitek. Pod vedením velice ochotného kuchaře Tomáše. Příjemná a uvolněná atmosféra. Určitě kurz doporučuji.
Skvělý párový zážitek
Vyrazili jsme na kurz přípravy argentinských steaků s manželem a byl to skvělý zážitek. Šéf kuchař Tomáš nás celým kurzem výborně provázel, vysvětloval různé souvislosti spojené s přípravou jídel a výsledná chuť pokrmů z menu byla vynikající. Moc doporučujeme i jako dárek pro všechny gurmány.
Steaky z argentinské svíčkové. Sobota 15.6.2024 - Tomáš
Kurz jsem dostal od syna jako dárek a měl jsem ho v šuplíku už skoro rok. Kurz je příznačně v bývalých jatkách, takže k masu má i toto místo historicky blízko. Já si tato jatka pamatuji ještě v provozu, narodil jsem se na protějším ostrově na Štvanici. Stávala tam porodnice, až někdy do roku 1979. Na kurzu jsme byli čtyři chlapi, takže o to více zbyl čas na každého. Tomáš nám dal cenné rady jak na svíčkovou a tak jsme pod jeho dohledem vyrobili vynikající carpaccio ze špičky svíčkové, steaky ze středu svíčkové s omáčkou z červeného vína, batátové pyré, Stroganoff, který se ale do mě už nevešel a tak jsem si ho mohl zabalit sebou. Nakonec Tomáš vyrobil slaný karamel s griliášem a zmrzlinou. Ještě že jsem na doporučení vynechal oběd a spíš jsem měl mít den předem půst, protože co jsme si vyrobili, byla kalorická bomba. Jenom by to chtělo ostré nože, protože to je základ kuchaře a ty Vaše jsou docela tupé. Pomalu jsem s tím nemohl nakrájet cibuli. Ale to je jediná vada na kráse. Protože kurz rozhodně doporučuji, stojí to za to. Díky Tomáši - Jirka
Steaky z argentinské svíčkové
bylo to moc fajn, nové zkušenosti, určitě bych doporučila
Lída S.
Kurz jsem dostala jako dárek a moc jsem si ho užila. Chtěla bych moc poděkovat za výborné jídlo, příjemnou atmosféru a přístup pana šéfkuchaře.
Super gastronomický zážitek, profesionalita, zábava
Mohu jen doporučit, kurz jsem již absolvoval podruhé a musím mít že to bylo něco. Perfektní přístup profesionála, výborné jídlo. Není co víc dodat...těším se na další kurz!
Super zážitek, odbornou, profesionalita, požitek
Na kurzu jsem byl již dvakrát... Je to super. Výborný gastronomický zážitek s praktickými rady i mimo danou tematiku. Můžu jen doporučit. Těším se na další!
Steaky z argentinské svíčkové. 09.06.2024 - Tomáš
Dobrý den. Děkuji za skvěle organizovaný kurz, plný chutí, vůní a oku lahodícího jídla, vše pod taktovkou Tomáše, který zodpoví všechny Vaše dotazy a dá mnoho cenných rad. Těším se na další kurzy a doufám, že budou minimálně tak dobré jaké ten včerejší. Děkuji Tomáši :) Honza
Steaky z argentinské svíčkové. 12.5.2024
Parta lidí výborná. Bylo nás 12. Kuchař bezvadný, vše ukázal. a předvedl na jedničku. Konečně umím výborný steak. Prostředí OK. Pouze bych vylepšil odsávání v kuchyni.
Steaky
Super zážitek, nikdy bych nevěřil, jakou dobrotu dokážu pod odborným vedením připravit.
Moc fajn a několik velice důležitých rad...
Moc fajn a několik velice důležitých rad...
Steaky z argentinské svíčkové 23.3. 2024
Skvělý zážitek. Perfektní vedení, výborné suroviny.
Steaky z argentinské svíčkové
Jedním slovem paráda. Kurz jsem dostal jako dárek a byl jsem nadšený. Vše bylo perfektní, jídlo dokonalé. V budoucnu rád navštívím další kurz. Na tento budu vzpomínat hodně dlouho a už se těším až budu moci přátelům ukázat, co jsem se na kurzu naučil.
Steaky z argentinské svíčkové
Úžasné, profesionální. Honza bezvadnej. Gastrozážitek na hodně dlouho. Určitě všem doporučuji. Šel bych znova. Moc děkuji
To nemělo chybu
Perfektní příprava, uvolněné profesionální provedení - já bych šel znovu!
Steaky z argentinské svíčkové
Super zážitek, Kuchař milý, ochotný, nápomocný a celkově prima chlap. Mohu jedině doporučit
Steaky z argentinské svíčkové
Výborné prostředí, profesionální přístup, vynikající potraviny. Zkrátka skvělý zážitek. Doporučuji!
Steaky z argentinské svíčkové
Kurz steaku z argentinské svíčkové byl naprosto fantastický! Lektor byl příjemný a ochotně nám ukázal všechny postupy. Poskytl cenné rady a tipy a všechny naše otázky ochotně zodpověděl. Určitě doporučuji tento kurz všem milovníkům masa! V průběhu kurzu, který trval cca 3,5 hodiny nás lektor naučil: -Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem -Steak ze středu s omáčkou z červeného vína -Stroganoff -Slaný Karamel

Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu

Jedinečný
zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

Zkušení
šéfkuchaři
se zahraničními
zkušenostmi

Více než 60
kurzů
evropské i světové
kuchyně