Steaky z argentinské svíčkové

Odhalte tajemství přípravy těch nejlepších steaků ...

Chefparade Studia, Praha 7
Pátek, 20.12.2024
18:00 - 21:00

Prázdny

Steaky z argentinské svíčkové

Chefparade Studia, Praha 7
  • pátek 20.12.2024 / 18:00 - 22:00
    Chefparade Studia, Praha 7
1 volné místo
3 490 Kč

Steaky z argentinské svíčkové

Odhalte tajemství přípravy těch nejlepších steaků ...

Kurz je ideální pro všechny milovníky masa, kteří chtějí posunout své kulinářské schopnosti na další úroveň! Pod vedením zkušeného šéfkuchaře se naučíte pracovat s prvotřídní argentinskou svíčkovou a připravit z ní tři vynikající chody, které vás nadchnou svou šťavnatostí a dokonalou chutí. A protože každý gurmánský zážitek by měl končit sladkou tečkou, čeká na vás lahodný dezert se zmrzlinou, slaným karamelem a křupavým griliášem. Připravte se na nezapomenutelný večer plný skvělých chutí!

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

Skvělý zážitek

Výborné prostředí, profesionální přístup, vynikající potraviny. Zkrátka skvělý zážitek. Doporučuji!

Carpaccio ze špičky svíčkové

Jemné plátky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, které potěší všechny milovníky delikátních chutí.

Steak ze středu svíčkové

Šťavnatý steak ze středu svíčkové s omáčkou z červeného vína, batátovým pyré a svěžími hráškovými výhonky.

Stroganoff

Klasický stroganoff z jemného masa ve smetanové omáčce.

Ananas

Šťavnatý ananas doplněný slaným karamelem a křupavým griliášem pro sladkou tečku.

Prázdný

Ladislav je mladý soukromý šéfkuchař s bohatými zkušenostmi z nejlepších restaurací v Evropě. Vaří s nadšením a svým hostům podává skvělá jídla. Pracoval v michelinské restauraci Field v Praze pod vedením šéfkuchaře Radka Kašpárka. Absolvoval také pracovní stáže v restauracích Entree u šéfkuchaře Přemka Forejta a v Alcronu u šéfkuchaře Romana Pauluse. Kromě Česka a Slovenska působil v michelinských restauracích The Fat Duck a The Clove Club ve Velké Británii, které patří ke světové špičce. Stážoval také v první zero-waste restauraci na světě, Silo, na jižním pobřeží Anglie. Vařil v michelinské restauraci Silvio Nickol Gourmet Restaurant ve Vídni, která patří k nejlepším restauracím ve střední Evropě. Pracoval také ve Středomoří, v Řecku a na ostrově Maltě, kde působil v 4* a 5* hotelech sítí Intercontinental, Radisson Blu a Maritim. V roce 2020 se stal vítězem celostátní české soutěže a získal titul “Rohlík Chef”. Působil také jako backstage foodstyling chef pro LIDL Slovensko. Zúčastnil se více než 30 různých národních a mezinárodních kulinářských soutěží, ze kterých si přivezl více než 25 medailí. Fotografie jeho jídel byly zveřejněny společností Samsung na jejich oficiálním Instagramu. Ladislav vařil také v televizi, kde se stal vítězem soutěže Bez servítek (slovenská verze relace “Prostřeno”) na televizi JOJ. Momentálně se primárně věnuje soukromému vaření pro herečky, herce, zpěvačky, zpěváky, prezidentky a prezidenty velkých společností nebo profesionální hráče pokeru.”

Ladislav Floreán   I   šéfkuchař kurzu

Jak kurz probíhá

Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma. 

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.

U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.

All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.

Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 10 tisíc kurzů vaření.

Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.

Nejčastější otázky

1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?

Recenze

Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu

Jedinečný zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

Zkušení šéfkuchaři
se zahraničními zkušenostmi

Více než 60 kurzů
evropské i světové kuchyně

Studia Chefparade

Prázdný

Studio Holešovice

Bubenské nábř. 306/13, budova 36
170 00 Praha 7 - Holešovice

 

Statek Chefparade 

Sukorady 31
294 06 Sukorady

 

Prázdny

Mohlo by sa Vám také líbit