Ladislav je mladý soukromý šéfkuchař s bohatými zkušenostmi z nejlepších restaurací v Evropě. Vaří s nadšením a svým hostům podává skvělá jídla. Pracoval v michelinské restauraci Field v Praze pod vedením šéfkuchaře Radka Kašpárka. Absolvoval také pracovní stáže v restauracích Entree u šéfkuchaře Přemka Forejta a v Alcronu u šéfkuchaře Romana Pauluse. Kromě Česka a Slovenska působil v michelinských restauracích The Fat Duck a The Clove Club ve Velké Británii, které patří ke světové špičce. Stážoval také v první zero-waste restauraci na světě, Silo, na jižním pobřeží Anglie. Vařil v michelinské restauraci Silvio Nickol Gourmet Restaurant ve Vídni, která patří k nejlepším restauracím ve střední Evropě. Pracoval také ve Středomoří, v Řecku a na ostrově Maltě, kde působil v 4* a 5* hotelech sítí Intercontinental, Radisson Blu a Maritim. V roce 2020 se stal vítězem celostátní české soutěže a získal titul “Rohlík Chef”. Působil také jako backstage foodstyling chef pro LIDL Slovensko. Zúčastnil se více než 30 různých národních a mezinárodních kulinářských soutěží, ze kterých si přivezl více než 25 medailí. Fotografie jeho jídel byly zveřejněny společností Samsung na jejich oficiálním Instagramu. Ladislav vařil také v televizi, kde se stal vítězem soutěže Bez servítek (slovenská verze relace “Prostřeno”) na televizi JOJ. Momentálně se primárně věnuje soukromému vaření pro herečky, herce, zpěvačky, zpěváky, prezidentky a prezidenty velkých společností nebo profesionální hráče pokeru.”
Ladislav Floreán I šéfkuchař kurzu
Jak kurz probíhá
Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.
Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.
O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)
Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.
Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma.
Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.
U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.
All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.
Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 9 tisíc kurzů vaření.
Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.
Nejčastější otázky
- 1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
- 2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
- 3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?
Recenze
Výborné
Kurz jsem si moc užil, jídlo bylo vynikající! Šéfkuchař nám odprezentoval svojí práci ještě lépe! Vřele doporučuji!
Steaky a omáčky
Manžel se synem si to opravdu užili, byli nadšení. Takže dárek k vánocům se povedl. děkuji
Super
Už víme jak na stejky, “omáčký”jsem čekal jinačí (konzistenčně) ale hlavni bylo maso, ktery chutnalo :)
Skvělý kurz, doporučuji, kuchař to opravdu umí
Doporučuji milovníkům hovězího. Takové hovězí jsem ještě nejedl. Průběh kurzu skvělý, kuchař Jan Rambousek zodpovídal bez zaváhání všechny dotazy a vtipně provedl kurzem.
Steaky a omáčky
Kurz vaření byl úžasný! Omáčky byly skvělé a naučil jsem se mnoho nových technik. Instruktor byl velmi přátelský a trpělivý. Celkově to byla skvělá zkušenost, kterou vřele doporučuji.
Steaky a omáčky
Kurz s Honzou jsem si opravdu užil. Kurz byl skvěle připravený a vedený, atmosféra uvolněná a Honza byl vždy po ruce a připraven pomoct či poradit. Skvěle strávený večer. Navíc to ocení i doma, protože jsem si z kurzu odnesl pár konkrétních tipů, které začnu při svém domácím grilování ihned používat. Ještě jednou DÍKY MOC...!
Steaky a omáčky
Skvělý kurz, příjemná atmosféra, výborné jídlo a rady, které použiju při svých dalších kuchařských pokusech
Báječný zážitek
Vřele doporučuji a každý rok budu nyní psát Ježíškovi o poukaz na kurz. Vždycky jsem se bála dělat steaky, ale díky našemu lektorovi panu Rambouskovi už se nebojím. A ty omáčky......... dokonalost.
Steaky a omáčky
Fantastický kurz, mohu jen doporučit.
Skvěle vybraný dárek!
Kurz jsem dostal od přátel k narozeninám a po jeho absolvování jim musím poděkovat, protože se opravdu trefili do černého. Ve velmi přátelské atmosféře jsme pod vedením šéfkuchaře Ladislava, na kterém bylo vidět a) že vaření rozumí a b) že ho to s námi baví, snadno vykouzlili báječné steaky i omáčky k nim. A co jsme si uvařili, to jsme si také snědli! Jen jsem zvědav, jako moc snadno mi to půjde ve vlastní kuchyni :) V každém případě bych doporučil kurz každému, koho vaření jen trochu baví a chce se něčemu novému přiučit či vylepšit si svůj kuchařský skill.
Doporučuji
Vše proběhlo ve skvělé atmosféře, Honza ví, jak účastníky zaujmout, vše bylo velmi dobře připravené, stačilo jen poslouchat šéfa a vařit. Dozvěděl jsem se řadu zajímavostí o mase a nejen o něm. Honza nejen radil a předváděl, ale ochotně odpovídal na všechny otázky a výsledky naší snahy pod jeho vedením byly velice chutné.
Steaky a omáčky
Bylo to skvělé. Výborné maso, omáčky rovněž. Rady byly podány velmi srozumitelně, kuchař byl milý a vtipný a vše perfektně ukázal. Myslím, že už vím jak na to i na domácím hřišti.
Steaky a omáčky
Super atmosféra, hodně jsme se naučili a můj první steak se opravdu povedl. Houbová omáčka byla top !
PM
Velice pěkný zážitek s partou různorodých lidiček. Něco jsme se přiučili a plánujeme navštívit další kurz vaření. Jen si vybrat, který :)
Steaky a omáčky
PERFEKTNÍ! Skvělé jídlo i atmosféra! Děkujeme.
Opravdu skvělý kurz, úžasné recepty, skvělé rady od profesionála, opravdu vynikající maso a uvolněna atmosféra:) krásně strávený večer
TOP
Super kurz, skvělá atmosféra
Tento kurz mohu opravdu jen doporučit. To, co se nabízí (a jí!), opravdu stojí za to. Žádná reklama na nějaké výrobky nebo dodavatele, ale praktické návody a rady. Otázky jsou zodpovězeny kvalifikovaně a steaky a omáčky byly božské.
Super
Steaky, skvělé
Inspirativní na gril, parádní, šéfkuchař parádní.
Steaky a omáčky
Steaky a omáčky
Neskutečně uzasnej zážitek
Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu
Jedinečný
zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti
Zkušení
šéfkuchaři
se zahraničními
zkušenostmi
Více než 60
kurzů
evropské i světové
kuchyně