Speciality z hovězího masa

Hovězí maso je úžasnou surovinou, ze které si můžete připravit nespočet pokrmů na tisíc různých způsobů. Víte, jak se poprat se steakem, aby neskončil tuhý jako podrážka?

Chefparade Studia, Praha 7
Pondělí, 4.11.2024
18:00 - 21:00

Prázdny

Speciality z hovězího masa

Chefparade Studia, Praha 7
  • pondělí 4.11.2024 / 18:00 - 21:00
    Chefparade Studia, Praha 7
9 volných míst
2 990 Kč

Speciality z hovězího masa

Hovězí maso je úžasnou surovinou, ze které si můžete připravit nespočet pokrmů na tisíc různých způsobů. Víte, jak se poprat se steakem, aby neskončil tuhý jako podrážka?

Hovězí maso je úžasnou surovinou, ze které si můžete připravit nespočet pokrmů na tisíc různých způsobů. Víte, jak se poprat se steakem, aby neskončil tuhý jako podrážka? Nebo jak si připravit ten nejkřehčí roastbeef? Po tomto kurzu plném užitečných rad našich šéfkuchařů vás už nic nezaskočí.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

Skvělé

Úžasně strávený večer ve společností vtipného kuchaře, výborného pití a skvělého jídla. Doporučuji všem, kteří mají zájem proniknout do tajů přípravy hovězího masa nejen prakticky, ale i teoreticky.

Roastbeef

Rolovaná roštěná

s perníkovou omáčkou

Rib-eye steak

s kaparovým dipem

Hovězí alá dijon

Honza je odborníkem v oblasti kuchařské artistiky a reklamního food stylingu. Především je ale výborný sushiman. Při své práci ve škole vaření Chefparade využívá mnohaletých zkušeností z praxe a také z účasti na gastronomických soutěžích, kde se mu podařilo získat více než 17 medailí. Za největší úspěch považuje zlatou medaili z kuchařské světové olympiády. Jeho skvělou práci si můžete prohlédnout a objednat na jeho webu foodartist.cz
V Chefparade se s ním můžete setkat na kuchařských kurzech sushi, ryb i masa.

Jan Hajný   I šéfkuchař kurzu

Jak kurz probíhá

Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma. 

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.

U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.

All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.

Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 9 tisíc kurzů vaření.

Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.

Nejčastější otázky

1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?

Recenze

Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu

Jedinečný zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

Zkušení šéfkuchaři
se zahraničními zkušenostmi

Více než 60 kurzů
evropské i světové kuchyně

Studia Chefparade

Prázdný

Studio Holešovice

Bubenské nábř. 306/13, budova 36
170 00 Praha 7 - Holešovice

 

Statek Chefparade 

Sukorady 31
294 06 Sukorady

 

Prázdny

Mohlo by sa Vám také líbit