Ladislav je mladý soukromý šéfkuchař s bohatými zkušenostmi z nejlepších restaurací v Evropě. Vaří s nadšením a svým hostům podává skvělá jídla. Pracoval v michelinské restauraci Field v Praze pod vedením šéfkuchaře Radka Kašpárka. Absolvoval také pracovní stáže v restauracích Entree u šéfkuchaře Přemka Forejta a v Alcronu u šéfkuchaře Romana Pauluse. Kromě Česka a Slovenska působil v michelinských restauracích The Fat Duck a The Clove Club ve Velké Británii, které patří ke světové špičce. Stážoval také v první zero-waste restauraci na světě, Silo, na jižním pobřeží Anglie. Vařil v michelinské restauraci Silvio Nickol Gourmet Restaurant ve Vídni, která patří k nejlepším restauracím ve střední Evropě. Pracoval také ve Středomoří, v Řecku a na ostrově Maltě, kde působil v 4* a 5* hotelech sítí Intercontinental, Radisson Blu a Maritim. V roce 2020 se stal vítězem celostátní české soutěže a získal titul “Rohlík Chef”. Působil také jako backstage foodstyling chef pro LIDL Slovensko. Zúčastnil se více než 30 různých národních a mezinárodních kulinářských soutěží, ze kterých si přivezl více než 25 medailí. Fotografie jeho jídel byly zveřejněny společností Samsung na jejich oficiálním Instagramu. Ladislav vařil také v televizi, kde se stal vítězem soutěže Bez servítek (slovenská verze relace “Prostřeno”) na televizi JOJ. Momentálně se primárně věnuje soukromému vaření pro herečky, herce, zpěvačky, zpěváky, prezidentky a prezidenty velkých společností nebo profesionální hráče pokeru.”
Ladislav Floreán I šéfkuchař kurzu
Jak kurz probíhá
Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.
Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.
O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)
Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.
Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma.
Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.
U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.
All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.
Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 9 tisíc kurzů vaření.
Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.
Nejčastější otázky
- 1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
- 2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
- 3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?
Recenze
Osolit a opepřit Španělsko !
Skvělé jídlo, skvělý průvodce, skvělá parta ... to se fakt mimořádně povedlo.
Španielska pecka
Mali sme to ako teambulding a pecka. Šéfkuchár prirodzený, vtipný a zároveň profík. Môžem len odporučiť.
zábavná cesta Španělskem
Opět super zabavný večer plný inspirativních receptů a smíchu. můj druhý kurz u Vás a doufám že ne poslední. Mohu jen doporučit D.
Španělsko - proč, ne?
Kurz vaření s Ladislavem Floreánem byl opravdu skvělý. Byl rychlý, svižný a díky vtipným poznámkám šéfkuchaře jsem se ani chvíli nenudil. Prostředí bylo velmi pohostinné a já jsem byl s celkovým průběhem kurzu nadmíru spokojen. Určitě se rád vrátím na další kurzy!
Kurz na cestě po Španělsku
Kurz španělské kuchyně pod vedením Ladislava Floreána mě velice bavil. Prostředí je velice pohostinné a bonmoty šéfkuchaře byly vtipné, provedl nás všemi nástrahami:-). Byla jsem moc spokojena a věřím, že se opět někdy vrátím na ostatní kurzy!
Vamos a cocinar :-)
Španělská kuchyně mě díky Ladislavovi Floreánovi a jeho laskavého přístupu bavila. Vše šlo jak na drátkách, prostředí Chefparade je velmi přátelské a pohostinné. Jen tak dál a zase někdy na viděnou. Vítek
Kurz na cestě po Španělsku
Ladislav Floreán, který kurz vedl, byl milý, přátelský, vtipný a zručný! Mám ráda, když jde jakákoliv práce od ruky a na tomto kurzu to fakt odsejpalo:) To, co jsem se chtěla naučit ze španělské kuchyně, se splnilo. Byla jsem na kurzu spokojená!
Nezapomenutelný kurz plný chutí s Ladislavem Floreánem
Kurz byl nezapomenutelný zážitek plný chutí a radosti. Atmosféra byla přátelská a uvolněná. Každý recept, od osvěžujícího Salmojera po lahodné Arros con leche, byl pečlivě vysvětlen a prezentován s láskou k detailu. Děkuji Ladislavovi Floreánovi za jeho kuchařskou vášeň a profesionální přístup. Tento kurz není jen o vaření, ale o objevování Španělska přímo na talíři. Doporučuji všem, kteří hledají nejen skvělé recepty, ale i autentický kousek španělského života.
Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu
Jedinečný
zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti
Zkušení
šéfkuchaři
se zahraničními
zkušenostmi
Více než 60
kurzů
evropské i světové
kuchyně