Tomáš se vyučil v hotelech Parkhotel a Intercontinental. Poté nastoupil do restaurace Expo 58, kde měl tu čest pracovat s lidmi, kteří pro tuto restauraci získali zlatou medaili za gastronomii na světové výstavě Expo 1958 v Bruselu. Měl to štěstí, že se mohl podílet jako šéfkuchař na otevření první restaurace Ambiente The living restaurant v Mánesově ulici. Jako hlavní šéfkuchař Ambiente Group se zapojil do otevření dalších Ambiente restaurací v Americké ulici v Praze, v Liberci a v Celetné ulici. Tam to byla Pasta-Fresca Restaurant. Vedle těchto restaurací pracoval také na společném projektu Ambiente a Staropramenu, Potrefená HUSA. Několik let působil jako šéfkuchař v restauraci Le Café Colonial, která byla zaměřena na francouzskou kuchyni a kuchyně francouzských kolonií. Po návštěvě Brazílie se jako šéfkuchař podílel na otevření restaurace Brasileiro ve Slovanském domě. V době svého působení v restauraci La Bodeguita del Medio ve Skopji zaučiloval makedonské kuchaře, se kterými otevřel restauraci La Bodeguita del Medio v Makedonii. Naposledy absolvoval kuchařský kurz thajské kuchyně v Bangkoku.
Tomáš Turek I šéfkuchař kurzu
Jak kurz probíhá
Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.
Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.
O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)
Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.
Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma.
Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.
U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.
All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.
Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 9 tisíc kurzů vaření.
Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.
Nejčastější otázky
- 1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
- 2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
- 3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?
Recenze
Mexico
Pro mě dobrý výběr kurzu. Chtěla jsem si vyzkoušet mexické pokrmy, předčilo to mé očekávání. Vcelku jednoduchá příprava, za to výborná chuť. Šéfkuchař Tomáš byl skvělý.
Mexiko
Bylo to výborný. M.
Mexická kuchyně
Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu
Jedinečný
zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti
Zkušení
šéfkuchaři
se zahraničními
zkušenostmi
Více než 60
kurzů
evropské i světové
kuchyně