Kurz grilování se Stellou Artois


Chefparade Studia, Praha 7
Pátek, 14.4.2023
18:00 - 21:00

Prázdny

Kurz grilování se Stellou Artois

Chefparade Studia, Praha 7
  • pátek 14.4.2023 / 18:00 - 21:00
    Chefparade Studia, Praha 7
12 volných míst
2 990 Kč

Kurz grilování se Stellou Artois

Co by to bylo za školu vaření, kdyby se v ní neučilo i grilování?  V Chefparade můžete proto od června do srpna navštívit šťavnaté grilovací kurzy. Kurzy budou probíhat v holešovickém studiu na grilech Weber, a jak název Grilování se Stellou Artois napovídá, grilovat se bude na pivě Stella Artios a během kurzu se jí můžete neomezeně osvěžovat.

Celé menu je koncipované tak, abyste ho mohli kromě dezertu připravit na grilu. Vnitřní kuchyň se bude používat na přípravné práce, velká část kurzu ale proběhne venku na zahrádce, takže si užijete letní večer (nebo odpoledne) venku. Začínat se bude domácí italskou foccaciou, pokračováním bude krkovice na pivu se směsí česneku a bylinek barbecue, ze které se plynule přejde na vysoký roštěnec s grilovanou zeleninou a jako dezert se naučíte připravovat ten nejlepší hruškový štrůdl se skořicí a gorgonzolou.

Domácí Italská Foccacia

Krkovice se směsí česneku

podlévaná pivem Stella Artois

Vysoký roštěnec

podávaný s grilovanou zeleninou

Hruškový štrůdl

se skořicí a gorgonzolou

Tomáš se vyučil v hotelech Parkhotel a Intercontinental. Po nastoupil do restaurace Expo 58, kde měl tu čest pracovat s lidmi, kteří pro tuto restauraci získali zlatou medaili za gastronomii na světové výstavě Expo 1958 v Bruselu. Měl to štěstí, že se mohl podílet jako šéfkuchař na otevření první restaurace Ambiente The living restaurant v Mánesově ulici. Jako hlavní šéfkuchař Ambiente Group se zapojil do otevření dalších Ambiente restaurací v Americké ulici v Praze, v Liberci a v Celetné ulici. Tam to byla Pasta-Fresca Restaurant. Vedle těchto restaurací pracoval také na společném projektu Ambiente a Staropramenu, Potrefená HUSA. Několik let působil jako šéfkuchař v restauraci Le Café Colonial, která byla zaměřena na francouzskou kuchyni a kuchyně francouzských kolonií. Po návštěvě Brazílie se jako šéfkuchař podílel na otevření restaurace Brasileiro ve Slovanském domě. V době svého působení v restauraci La Bodeguita del Medio ve Skopji zaučiloval makedonské kuchaře, se kterými otevřel restauraci La Bodeguita del Medio v Makedonii. Naposledy absolvoval kuchařský kurz thajské kuchyně v Bankoku.

Tomáš Turek  I   šéfkuchař kurzu

Jak kurz probíhá

Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma. 

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.

Co o kurzech říkají jejich účastníci?

Street Food z Vietnamu - Lukáš Neckář.
Skvěle vedený kurz pod vedením šéf kuřaře Lukáše. Kurz jsem si neuvěřitelně užila, excelentní vedení šéfa Lukáše, výborná atmosféra, luxusní a kvalitní jídlo. Vřele doporučuji!

Jitka Reslerova

Dnešní, naprosto pohodové odpoledne na kurzu Itálie pro starší děti, jsme si moc užili. Skvělé jídlo, pohoda i skvělý šéfkuchař. Moc děkujeme. Dárek k Vánocům pro syna byl opravdu dobrý nápad

Martina Psenickova

Zucastnila jsem se kurzu francouzska kuchyne s Honzou Rambouskem. Byla jsem nadsena, Honza ma skvely prednes, znalosti, podava vse zabavnou formou. Z kurzu jsem si odnesla spoustu tipu a skvele jsem si pochutnala.

Iveta Piskackova

Ďakujeme za perfektne strávené popoludnie v príjemnej spoločnosti a so skvelým jedlom. :)
N
a kurze domácej indickej kuchyne sme sa veľa naučili
a určite vyskúšame aj ďalšie kurzy z pestrej ponuky, ktorú Chefparade ponúka! 

Zuzana

Skvelé kurzy, príjemná atmosféra a vynikajúce jedlo.
Zatiaľ som bola na dvoch (španielska kuchyňa, mini pavlovky) a určite neboli posledné.
 
Odporúčam naozaj každému + super aj ako nápad na darček pre niekoho blízkeho. 

Nikola

    Nejčastější otázky

    1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?

    Minutka se u nás nenastavuje, kvalitní vaření vyžaduje čas. Proto naše kurzy trvají tak dlouho, jak je potřeba, aby byly pokrmy dokonalé a vy si mohli připravené jídlo pomalu a s chutí vychutnat. Což obvykle trvá 3 - 3,5 hodiny.

    2. Je potřeba si něco přinést s sebou?

    Kromě dobré nálady už vůbec nic. Všechny suroviny, kuchařská zástěra a nádobí budou u nás připraveny. A pokud si budete chtít odnést domů nějaký ze svých výtvorů, můžete si přinést vlastní krabičku nebo použít naše. Nosit si nemusíte ani zápisník, všechny recepty vám druhý den po skončení kurzu zašleme e-mailem.

    3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?

    Ano, všechny suroviny jsou zahrnuty v ceně kurzu vaření.

    Kvalita a tradice
    od roku 2007 na českém trhu

    Jedinečný zážitek
    kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

    Zkušení šéfkuchaři
    se zahraničními zkušenostmi

    Více než 60 kurzů
    evropské i světové kuchyně

    Studia Chefparade

    Prázdný

    Studio Holešovice

    Bubenské nábř. 306/13, budova 36
    170 00 Praha 7 - Holešovice

     

    Statek Chefparade 

    Sukorady 31
    294 06 Sukorady

     

    Prázdny

    Mohlo by sa Vám také líbit