Itálie pro malé gurmány I.

Máte doma malého gurmána, který preferuje italskou kuchyni?

Chefparade Studia, Praha 7
Neděle, 10.11.2024
11:00 - 14:00

Prázdny

Itálie pro malé gurmány I.

Chefparade Studia, Praha 7
  • neděle 10.11.2024 / 11:00 - 14:00
    Chefparade Studia, Praha 7
7 volných míst
1 590 Kč

Itálie pro malé gurmány I.

Máte doma malého gurmána, který preferuje italskou kuchyni?

Na našem dětském kuchařském kurzu se vydáte na chutné dobrodružství plné zábavy a nových dovedností. Naučíte se vařit skvělá jídla z celého světa, od polévky Minestrone až po osvěžující citronový sorbet. Vyzkoušíte si krájení, míchání a grilování jako praví šéfkuchaři. Společně si připravíte jídla a naučíte se kuchařské triky, třeba jak udělat domácí těstoviny. Zjistíte, že vaření může být jednoduché a zábavné. Čekají nás špenátové ravioli a osvěžující těstovinový salát s grilovaným kuřátkem. Na konci kurzu budete mít nejen plná bříška, ale i novou inspiraci pro vaření doma. Připravte se na dobrodružství v kuchyni!

Informace k dětskému kurzu:

* Tento kurz je vhodný pro děti od 6 let - 14 let

* Kurzy vaření pro děti jsou určeny pro skupinku 5 - 12 dětí

  • V ceně každého dětského kurzu je doprovod jednoho dospělého zdarma. Pokud by se chtěl zúčastnit i druhý rodič / dospělý, připočítáme 500 Kč k ceně kurzu.

  • Kurzy vaření s dětmi trvají přibližně 3 hodiny. Záleží na šikovnosti dětí a jejich chuti si něco dobrého uvařit.

  • Připravená jídla si na kurzu děti snědí nebo jim je zabalíme a můžou se pochlubit i doma, co skvělého vytvořili

  • Každý správný šéfkuchař nosí zástěru, kterou všem dětem zapůjčíme

Polévka Minestrone

Veselá italská polévka plná barevných zeleninek a těstovin! Naučíme se krájet zeleninu, míchat všechny chutě dohromady a ochutnávat jako praví šéfkuchaři.

Římský těstovinový salát s grilovacím kuřecím masem

Vytvoříme si osvěžující těstovinový salát, kde se šťavnaté kuřátko potká s křupavou zeleninou! Naučíme se, jak správně ugrilovat maso a připravit chutný dresing.

Ravioli se špenátem

Vyrobíme si svoje vlastní těstovinové kapsičky, které naplníme špenátovým překvapením. Budeme válet těsto jako mistři a učit se, jak je správně vařit.

Citronový sorbet

Osvěžující mrazivá pochoutka, která tě překvapí svěží citronovou chutí! Naučíme se, jak jednoduše zamrazit vlastní ovocnou dobrotu.

Tomáš se vyučil v hotelech Parkhotel a Intercontinental. Poté nastoupil do restaurace Expo 58, kde měl tu čest pracovat s lidmi, kteří pro tuto restauraci získali zlatou medaili za gastronomii na světové výstavě Expo 1958 v Bruselu. Měl to štěstí, že se mohl podílet jako šéfkuchař na otevření první restaurace Ambiente The living restaurant v Mánesově ulici. Jako hlavní šéfkuchař Ambiente Group se zapojil do otevření dalších Ambiente restaurací v Americké ulici v Praze, v Liberci a v Celetné ulici. Tam to byla Pasta-Fresca Restaurant. Vedle těchto restaurací pracoval také na společném projektu Ambiente a Staropramenu, Potrefená HUSA. Několik let působil jako šéfkuchař v restauraci Le Café Colonial, která byla zaměřena na francouzskou kuchyni a kuchyně francouzských kolonií. Po návštěvě Brazílie se jako šéfkuchař podílel na otevření restaurace Brasileiro ve Slovanském domě. V době svého působení v restauraci La Bodeguita del Medio ve Skopji zaučiloval makedonské kuchaře, se kterými otevřel restauraci La Bodeguita del Medio v Makedonii. Naposledy absolvoval kuchařský kurz thajské kuchyně v Bangkoku.

Tomáš Turek  I   šéfkuchař kurzu

Jak kurz probíhá

Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma. 

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.

U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.

All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.

Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 9 tisíc kurzů vaření.

Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.

Nejčastější otázky

1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?

Recenze

Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu

Jedinečný zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

Zkušení šéfkuchaři
se zahraničními zkušenostmi

Více než 60 kurzů
evropské i světové kuchyně

Studia Chefparade

Prázdný

Studio Holešovice

Bubenské nábř. 306/13, budova 36
170 00 Praha 7 - Holešovice

 

Statek Chefparade 

Sukorady 31
294 06 Sukorady

 

Prázdny

Mohlo by sa Vám také líbit