Jak kurz probíhá


Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma.

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.
Co o kurzech říkají jejich účastníci?

Nejčastější otázky

- 1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
-
Minutka se u nás nenastavuje, kvalitní vaření vyžaduje čas. Proto naše kurzy trvají tak dlouho, jak je potřeba, aby byly pokrmy dokonalé a vy si mohli připravené jídlo pomalu a s chutí vychutnat. Což obvykle trvá 3 - 3,5 hodiny.
- 2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
-
Kromě dobré nálady už vůbec nic. Všechny suroviny, kuchařská zástěra a nádobí budou u nás připraveny. A pokud si budete chtít odnést domů nějaký ze svých výtvorů, můžete si přinést vlastní krabičku nebo použít naše. Nosit si nemusíte ani zápisník, všechny recepty vám druhý den po skončení kurzu zašleme e-mailem.
- 3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?
-
Ano, všechny suroviny jsou zahrnuty v ceně kurzu vaření.
Recenze

Indická kuchyně
S Honzou je sranda, ukazuje vychytávky, zmiňuje alternativy a modifikace receptů, jídlo samozřejmě parádní. Velmi fajnový kurz, po němž si můžete udělat rychlovky i něco s delší přípravou.
Indická kuchyně s Honzou
Legrace, skvělé jídlo, super strávený večer. Mám připomínky vlastně jen ke dvěma organizačním věcem. Pořiďte si nálepky na zástěry, na které účastníci napíší svá jména. Je to více komorní a přispívá to k lepší atmosféře. Budu ráda, když mi lidi budou říkat Lenko a nebudou kličkovat při snaze komunikovat se mnou. Druhá a poslední věc: prostě ty recepty nám vytiskněte před kurzem, abychom si mohli dělat do papíru poznámky. Je to praktické, lepší než lovit po kurzu v hlavě, na co nezapomenout a co kdo vlastně říkal. Honza 6 *, moc díky.

Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu

Jedinečný
zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

Zkušení
šéfkuchaři
se zahraničními
zkušenostmi

Více než 60
kurzů
evropské i světové
kuchyně