Česká kuchyně moderně a elegantně s Laďou Floreánem


Chefparade Studia, Praha 7
Neděle, 24.11.2024
11:00 - 14:00

Prázdny

Česká kuchyně moderně a elegantně s Laďou Floreánem

Chefparade Studia, Praha 7
  • neděle 24.11.2024 / 11:00 - 14:00
    Chefparade Studia, Praha 7
5 volných míst
2 990 Kč

Česká kuchyně moderně a elegantně s Laďou Floreánem

Na tomto speciálním kurzu  se naučíte, jak připravovat vícechodovou večeři či oběd,z českých, lokálních, dostupných surovin, které budou nejen chuťovým, ale také nezapomenutelným vizuálním zážitkem.

Naučíte se základy foodstylingu a popustíte svou kreativní duši, budete si hrát s barvami a chutěmi. Oblíbená jídla posunute o level výš, už jen tím, jak ho naservírujete na talíř. 

Fotografie svého „vystajlovaného“ menu můžete vystavit na sociální sítě a pochlubit se známým, přátelům či rodině svým kuchařským uměním. Budete hvězdami INSTAGRAMU!

Kurzem Vás provede a také Vám poradí řadu užitečných tipů Ladislav Floreán, kreativní privátní šéfkuchař se zkušenostmi ze špičkových MICHELINSKYCH restaurací.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná piva a vína, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade.

To nemělo chybu

Perfektní příprava, uvolněné profesionální provedení - já bych šel znovu!

Salát z červené řepy

s kozím sýrem a křenem

Pošírovaný candát

s rajčaty a koprem

Kachní prsa s dýňovým pyré

blanšírovaným červeným zelím, kapustou a kaštany.

Krupicová kaše s flambovanými švestkami

zdobeno jedlými květy

Ladislav je mladý soukromý šéfkuchař s bohatými zkušenostmi z nejlepších restaurací v Evropě. Vaří s nadšením a svým hostům podává skvělá jídla. Pracoval v michelinské restauraci Field v Praze pod vedením šéfkuchaře Radka Kašpárka. Absolvoval také pracovní stáže v restauracích Entree u šéfkuchaře Přemka Forejta a v Alcronu u šéfkuchaře Romana Pauluse. Kromě Česka a Slovenska působil v michelinských restauracích The Fat Duck a The Clove Club ve Velké Británii, které patří ke světové špičce. Stážoval také v první zero-waste restauraci na světě, Silo, na jižním pobřeží Anglie. Vařil v michelinské restauraci Silvio Nickol Gourmet Restaurant ve Vídni, která patří k nejlepším restauracím ve střední Evropě. Pracoval také ve Středomoří, v Řecku a na ostrově Maltě, kde působil v 4* a 5* hotelech sítí Intercontinental, Radisson Blu a Maritim. V roce 2020 se stal vítězem celostátní české soutěže a získal titul “Rohlík Chef”. Působil také jako backstage foodstyling chef pro LIDL Slovensko. Zúčastnil se více než 30 různých národních a mezinárodních kulinářských soutěží, ze kterých si přivezl více než 25 medailí. Fotografie jeho jídel byly zveřejněny společností Samsung na jejich oficiálním Instagramu. Ladislav vařil také v televizi, kde se stal vítězem soutěže Bez servítek (slovenská verze relace “Prostřeno”) na televizi JOJ. Momentálně se primárně věnuje soukromému vaření pro herečky, herce, zpěvačky, zpěváky, prezidentky a prezidenty velkých společností nebo profesionální hráče pokeru.”

Ladislav Floreán   I   šéfkuchař kurzu

Jak kurz probíhá

Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma. 

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.

U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.

All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.

Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 9 tisíc kurzů vaření.

Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.

Nejčastější otázky

1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?

Recenze

Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu

Jedinečný zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

Zkušení šéfkuchaři
se zahraničními zkušenostmi

Více než 60 kurzů
evropské i světové kuchyně

Studia Chefparade

Prázdný

Studio Holešovice

Bubenské nábř. 306/13, budova 36
170 00 Praha 7 - Holešovice

 

Statek Chefparade 

Sukorady 31
294 06 Sukorady

 

Prázdny

Mohlo by sa Vám také líbit