• Křestní jméno
  • Příjmení
  • Email

Steaky a maso

Vítejte milovníci čerstvých ryb, argentinských steaků a grilování! Zde najdete opravdu vybrané speciality, které pro vás na míru sestavili ti nejlepší kuchaři z Chefparade. Kteří to jsou? Přece všichni ti, kteří tato menu sestavili podle své lásky k masu. Rib-eye s olivovo-tomatovou omáčkou, domácí hamburger s cibulovým chutney a cheddarem, telecí Saltimbocca, tartare z lososa, tygří krevety s tomatovým risottem nebo gratinovaný humr thermidor? Cena všech kurzů je 1 690 Kč.

V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.


2017

Leden

20.

Pátek
Husitská 56.

18:00

21.

Sobota
Husitská 56.

11:00

Steaky I. z argentinské svíčkové

Kuchař: Michal Suchánek

23.

Pondělí
Husitská 56.

18:00

25.

Středa
Husitská 56.

18:00

Losos na 5 způsobů

Kuchař: Jan Hajný
Husitská 56.

18:00

Maso, maso, maso... II.

Kuchař: Lukáš Jeništa

26.

Čtvrtek
Husitská 56.

18:00

Steaky I. z argentinské svíčkové

Kuchař: Lukáš Jeništa

27.

Pátek
Husitská 56.

18:00

Ryby a dary moře I.

Kuchař: Jan Rambousek

28.

Sobota
Husitská 56.

11:00

29.

Neděle
Husitská 56.

18:00

Světový Street Food

Kuchař: Jan Křídlo

30.

Pondělí
Husitská 56.

18:00

Mořské plody

Kuchař: Jan Matějka

31.

Úterý
Husitská 56.

18:00

Steaky II. - Entrecote

Kuchař: Lukáš Jeništa

2017

Únor

6.

Pondělí
Husitská 56.

18:00

7.

Úterý
Husitská 56.

18:00

Maso, maso, maso... II.

Kuchař: Jan Rambousek

13.

Pondělí
Husitská 56.

18:00

14.

Úterý
Husitská 56.

18:00

Steaky II. - Entrecote

Kuchař: Václav Říha

15.

Středa
Husitská 56.

18:00

17.

Pátek
Husitská 56.

18:00

Kuře v hlavní roli

Kuchař: Jan Rambousek