• Křestní jméno
  • Příjmení
  • Email

Naši Chefparade šéfkuchaři pro vaření s dětmi


Naši Chefparade šéfkuchaři pro vaření s dětmi

Jan Hajný

Od roku 2011 je členem Czech - Slovak Carving Teamu. Specializuje se na přípravu slavnostních tabulí – především slavnostní mísy, sushi, sushi-live, vyřezávání do ovoce a zeleniny, modelace z marcipánu a tuku, tesání ledových soch, food styling, soutěžní gastronomie. Získal nejedno ocenění na gastronomických soutěžích v rámci kuchařské artistiky. V našem studiu se s ním můžete potkat především na kurzech Sushi, Speciality z hovězího masa a kurzech ryb. Též na dětských oslavách a firemních kulinářských akcích.

E-mail: jan.hajny@foodartist.cz
Příští kurz s tímto kuchařem

Leden 23. | 18:00Speciality z hovězího masa

Ondřej Vykusa

Se svou cestovatelskou vášní a láskou k vaření procestoval kus světa. Vystudoval gastronomickou školu v Čechách a již během studia pobýval na sezonní práce v New Yorku. Následovalo několik vynikajících pražských restaurací a poté léta budoval úspěšnou kariéru v restauracích a hotelech na Kajmanských ostrovech, kde kromě stálého zaměstnání také pracoval po dobu tří let jako externí kuchař v rezidenci kajmanského guvernéra. V současné době se věnuje privátnímu vaření a kurzům vaření v Chefparade.

Lukáš Neckář

Vaření je odmalička jeho velkým koníčkem. Své učňovské začátky prožil v hotelu Corinthia Towers. Po maturitě strávil 2 roky ve Francii v Provence v hotelu Le Colombier. V Praze se věnoval francouzské kuchyni v La Scéne. Chuť poznat další kuchyně ho přivedla do Duplexu a pak do společnosti Barock k mistrům asijské kuchyně. Momentálně se kromě asijské a francouzské kuchyně věnuje trendu sushi v Sushitime. V Chefparade rád předává své poznatky dál. Též se věnuje dětským kurzům a oslavám.
Příští kurz s tímto kuchařem

Únor 5. | 11:00Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Lukáš Jeništa

Lukáš patří mezi nejoblíbenější kuchaře v Chefparade. Rád a často cestuje do zahraničí, kde poznává od místních různé kuchyně. Zkušeností sbíral též ve restauracích jako Fresco gusto live and style Fresh restaurant, byl šéfkuchařem v Bistro Bohemia a spolupracuje s VIP Cateringem Maxiservice. Nyní pracuje jako VIP kuchař u společnosti ČSOB. U nás se s ním setkáte na kurzech steaků, francouzské a italské kuchyně, mořských ryb a plodů moře, sladkovodních ryb a na teambuildincích. Jeho motto zní: Dokud je má práce koníčkem a zábavou, má smysl.
Příští kurz s tímto kuchařem

Leden 25. | 18:00Maso, maso, maso... II.

Gabriel Brincko

Vystudoval gastronomickou školu na Slovensku v Prešově. Po ukončení studia začala jeho 12ti letá gastronomická pouť po Evropě. Z Německa ho toulavé boty zavedly do Řecka, Švýcarska, Holandska, Španělska a na Kypr. Pracoval pod vedením skvělých šéfkuchařů a na své poslední zastávce na Kypru si pak splnil svůj sen a stal se šéfkuchařem v mexické restauraci. Po návratu do Prahy působil jako zástupce šéfkuchaře v hotelu Park Holiday a momentálně působí jako šéfkuchař hotelu Akcent. V Chefparade se s ním můžete setkat na kurzech vaření i firemních akcích.

E-mail: rezervace@chefparade.cz