Kalendář kurzů vaření

Kurz vaření v Chefparade je to nejlepší pro milovníky dobrého jídla. Přijďte a naučte se vařit thajská, mexická, italská, francouzská, indická jídla nebo sushi – nejlepší kuchyně celého světa.

Ukážeme Vám, jak připravit skvělý steak, ryby a dary moře, nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo dýně. Vezmeme Vás na exkurzi do světa řeckých, italských dezertů a jiných dobrot. V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.

Březen 2017
Duben 2017
27. 3. Pondělí

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes Malinové cupcakes Čokoládový krém Mascarpone malinový krém  Vlastní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Hana Maryšková
Pečení a zdobení cupcakes

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes, Malinové cupcakes, Čokoládový krém, Mascarpone malinový krém , Vlastní zdobení cupcakes ovocem, čokoládou,…

Paštiky a galantiny

Menu: Zvěřinová paštika pečená v těstě Jemná srnčí paštika s bagetkou Drůbeží galantina se…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Paštiky a galantiny

Paštiky a galantiny

Menu: Zvěřinová paštika pečená v těstě, Jemná srnčí paštika s bagetkou, Drůbeží galantina se švestkovo-mandlovou omáčkou, Foie Gras -…

28. 3. Úterý

Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Menu: Prudce pečený tuňák teriyaki na pomerančovém salátku Mušle Bloody Mary Elvisův…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Matějka
Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Menu: Prudce pečený tuňák teriyaki na pomerančovém salátku, Mušle Bloody Mary, Elvisův originální burger, Pečený kuřecí supreme s…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

29. 3. Středa

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný zázvor, Zmrzlina s praženým…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Václav Říha
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

30. 3. Čtvrtek

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Steak z roštěnce s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Steaky II. – Entrecote

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Steak z roštěnce s bylinkovou krustou, sotýrované žampiony a hlíva…

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

31. 3. Pátek

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

Maso, maso, maso II.

Menu: Domácí hamburger s cibulovým chutney a cheddarem Vepřová krkovička na černém pivě…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Maso, maso, maso II.

Maso, maso, maso II.

Menu: Domácí hamburger s cibulovým chutney a cheddarem, Vepřová krkovička na černém pivě, Bramborové rösti, Vepřová panenka ve slanině…

1. 4. Sobota

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem Losos se…

adresaHusitská 56
cas11:00
Jan Rambousek
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem, Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem, Losos se zeleninou a pestem, Ovesné sušenky s…

Kurz veganské kuchyně

Menu: Špaldové tyčinky s houbami a bylinkovým olejem Chilli polévka s pečenými paprikami a…

adresaHusitská 56
cas18:00
Hana Svobodová
Kurz veganské kuchyně

Kurz veganské kuchyně

Menu: Špaldové tyčinky s houbami a bylinkovým olejem, Chilli polévka s pečenými paprikami a fazolemi, Ravioli s hráškovo-mátovým pyré…

2. 4. Neděle

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas11:00
Václav Říha
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Lokálně, (ne)tradičně a punkově

Menu: KOPROVKA - brambory v popelu, koprovka, koprový olej a vejce 63 HOUBOVÉ RISOTTO Z…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas15:00
Jan Matějka
Lokálně, (ne)tradičně a punkově

Lokálně, (ne)tradičně a punkově

Menu: KOPROVKA - brambory v popelu, koprovka, koprový olej a vejce 63, HOUBOVÉ RISOTTO Z PŠENICE - uzený kapr, kedlubna v seně,…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

3. 4. Pondělí

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Maso, maso, maso II.

Menu: Domácí hamburger s cibulovým chutney a cheddarem Vepřová krkovička na černém pivě…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Maso, maso, maso II.

Maso, maso, maso II.

Menu: Domácí hamburger s cibulovým chutney a cheddarem, Vepřová krkovička na černém pivě, Bramborové rösti, Vepřová panenka ve slanině…

4. 4. Úterý

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Václav Říha
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

5. 4. Středa

Sushi II.

Menu: Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem Maki…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi II.

Sushi II.

Menu: Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem, Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem,…

Ryby a dary moře

Menu: Krevety se zázvorovou glazurou Dušené slávky s fenyklem a cherry rajčátky Candát na…

adresaHusitská 56
cas18:00
Václav Říha
Ryby a dary moře

Ryby a dary moře

Menu: Krevety se zázvorovou glazurou, Dušené slávky s fenyklem a cherry rajčátky, Candát na rozmarýnu s grilovanou zeleninou, Pečené…

6. 4. Čtvrtek

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Matějka
Mořské plody

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet, Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem, Tygří krevety s tomatovým risottem,…

7. 4. Pátek

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem Žampiony restované s petrželí a jarní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem, Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou, Cherry rajčátka zapečená s kozím…

8. 4. Sobota

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Jeništa
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

9. 4. Neděle

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké Náplně do pralinek -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Eliška Němcová
Pralinky

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké, Náplně do pralinek - kávová, malinová, marcipánová, Amaretto -…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

Punk na talíři!

Menu: HOVĚZÍ TATARÁK, červená řepa, okurky, koprová majonéza a olivy BRAMBORY V POPELU,…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas15:00
Jan Matějka
Punk na talíři!

Punk na talíři!

Menu: HOVĚZÍ TATARÁK, červená řepa, okurky, koprová majonéza a olivy, BRAMBORY V POPELU, tvaroh, pažitka, uzené máslo, fermentovaná…

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně Bramborovo - mozzarelové krokety Paella s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Španělská kuchyně

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně, Bramborovo - mozzarelové krokety, Paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami,…

10. 4. Pondělí

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Steak z roštěnce s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky II. – Entrecote

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Steak z roštěnce s bylinkovou krustou, sotýrované žampiony a hlíva…

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný zázvor, Zmrzlina s praženým…

11. 4. Úterý

Asijské fusion

Menu: Duhové jarní závitky s pikantním dipem z arašídového másla Banánová polévka Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Asijské fusion

Asijské fusion

Menu: Duhové jarní závitky s pikantním dipem z arašídového másla, Banánová polévka, Hovězí kari v omáčce z domácí kari pasty s batáty…

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Světový Street Food

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou omáčkou, Wasabi burger - burger inspirovaný…

12. 4. Středa

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef s kaparovým dipem Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef s kaparovým dipem, Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s olivovo-tomatovou omáčkou, Hovězí alá…

13. 4. Čtvrtek

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

Řecká a kyperská kuchyně

Menu: Tzatziki - tradiční řecký pokrm z bílého jogurtu a okurek Grilovaný Halloumi sýr s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Řecká a kyperská kuchyně

Řecká a kyperská kuchyně

Menu: Tzatziki - tradiční řecký pokrm z bílého jogurtu a okurek, Grilovaný Halloumi sýr s rajčaty typický pro kyperskou kuchyni, Pita…

14. 4. Pátek

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

15. 4. Sobota

Japonská tradiční kuchyně

Menu: Miso polévka - nejznámější japonská polévka Maguro tataki - tuňák v sezamu krájený na…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Japonská tradiční kuchyně

Japonská tradiční kuchyně

Menu: Miso polévka - nejznámější japonská polévka, Maguro tataki - tuňák v sezamu krájený na tenké plátky, Tempura sakana - tygří…

16. 4. Neděle

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

17. 4. Pondělí

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných…

adresaHusitská 56
cas11:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně II.

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami, Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí, Massaman kari - jemné massaman…

Jehněčí speciality

Menu: Výběr salátů a bylin s jehněčím a ztraceným křepelčím vajíčkem Terina s tymiánem,…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Jehněčí speciality

Jehněčí speciality

Menu: Výběr salátů a bylin s jehněčím a ztraceným křepelčím vajíčkem, Terina s tymiánem, toastem a švestkovým přelivem, Roláda s…

18. 4. Úterý

Maso, maso, maso I.

Menu: Grilovaná vykostěná kuřecí stehýnka na tymiánu s citrónovou omáčkou Grilovaná kachní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Maso, maso, maso I.

Maso, maso, maso I.

Menu: Grilovaná vykostěná kuřecí stehýnka na tymiánu s citrónovou omáčkou, Grilovaná kachní prsa s kávovo-čokoládovou omáčkou, Vitello…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas18:00
Václav Říha
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

19. 4. Středa

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes Malinové cupcakes Čokoládový krém Mascarpone malinový krém  Vlastní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Hana Maryšková
Pečení a zdobení cupcakes

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes, Malinové cupcakes, Čokoládový krém, Mascarpone malinový krém , Vlastní zdobení cupcakes ovocem, čokoládou,…

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný zázvor, Zmrzlina s praženým…

20. 4. Čtvrtek

I Love Burgers

Menu: Domácí bulky KLASIK BURGER - domácí kečup, zelenina, honeymustard dresink, čedar a…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Matějka
I Love Burgers

I Love Burgers

Menu: Domácí bulky, KLASIK BURGER - domácí kečup, zelenina, honeymustard dresink, čedar a karamelizovaná cibule, PULLED PORK BBQ…

21. 4. Pátek

Kurz vaření pro začátečníky

Menu: Kuřecí vývar s domácími nudlemi Kuře na paprice s houskovým knedlíkem Sekaná s hedvábnou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Kurz vaření pro začátečníky

Kurz vaření pro začátečníky

Menu: Kuřecí vývar s domácími nudlemi, Kuře na paprice s houskovým knedlíkem, Sekaná s hedvábnou bramborovou kaší, Ovocný koláč s…

22. 4. Sobota

Vegetariánská kuchyně

Menu: Semínkové paté se sušenými rajčaty Krémová batátová polévka se šafránem a špenátem…

adresaHusitská 56
cas11:00
Hana Svobodová
Vegetariánská kuchyně

Vegetariánská kuchyně

Menu: Semínkové paté se sušenými rajčaty, Krémová batátová polévka se šafránem a špenátem, Vegeburger s quinoou a domácí majonézou,…

23. 4. Neděle

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně II.

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

24. 4. Pondělí

Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Menu: Zeleninové, rýžové, vločkové pyré Polévky Masové, rybí, zeleninové, sýrové, luštěninové,…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas11:30
Simona Lazzari
Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Menu: Zeleninové, rýžové, vločkové pyré, Polévky, Masové, rybí, zeleninové, sýrové, luštěninové, obilné pokrmy, Kompletní menu pro…

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Kuře v hlavní roli

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty, Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané na rukolovém lůžku, Supreme s hedvábnou…

25. 4. Úterý

Francouzská cukrárna

Menu: Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem Pâte à Choux - dezert z…

adresaHusitská 56
cas18:00
Eliška Němcová
Francouzská cukrárna

Francouzská cukrárna

Menu: Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem, Pâte à Choux - dezert z odpalovaného těsta s pistáciovým krémem s…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

27. 4. Čtvrtek

Italské menu: V hlavní roli chobotnice

Menu: Marinovaná chobotnice s olivovou tapenádou, ciabatta s pečeným česnekem Polévka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Italské menu: V hlavní roli chobotnice

Italské menu: V hlavní roli chobotnice

Menu: Marinovaná chobotnice s olivovou tapenádou, ciabatta s pečeným česnekem, Polévka Minestrone, Grilovaná chobotnice s bramborovými…

28. 4. Pátek

Sladké jarní pečení

Menu: Medové velikonoční perníčky, zdobené královskou glazurou Vanilkové cupcakes s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Eliška Němcová
Sladké jarní pečení

Sladké jarní pečení

Menu: Medové velikonoční perníčky, zdobené královskou glazurou, Vanilkové cupcakes s brusinkovou náplní a bohatým velikonočním…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

29. 4. Sobota

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas11:00
Václav Říha
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

30. 4. Neděle

Cupcakes pro děti

Menu: Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a…

adresaHusitská 56
cas11:00
Hana Maryšková
Cupcakes pro děti

Cupcakes pro děti

Menu: Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení, zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a různými…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

10 let tradice

na českém trhu

Více než

90 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

15 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz