Kalendář kurzů vaření

Kurz vaření v Chefparade je to nejlepší pro milovníky dobrého jídla. Přijďte a naučte se vařit thajská, mexická, italská, francouzská, indická jídla nebo sushi – nejlepší kuchyně celého světa.

Ukážeme Vám, jak připravit skvělý steak, ryby a dary moře, nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo dýně. Vezmeme Vás na exkurzi do světa řeckých, italských dezertů a jiných dobrot. V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.

Duben 2017
Květen 2017
23. 4. Neděle

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně II.

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

24. 4. Pondělí

Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Menu: Zeleninové, rýžové, vločkové pyré Polévky Masové, rybí, zeleninové, sýrové, luštěninové,…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas11:30
Simona Lazzari
Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Menu: Zeleninové, rýžové, vločkové pyré, Polévky, Masové, rybí, zeleninové, sýrové, luštěninové, obilné pokrmy, Kompletní menu pro…

Japonská tradiční kuchyně

Menu: Miso polévka - nejznámější japonská polévka Maguro tataki - tuňák v sezamu krájený na…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Japonská tradiční kuchyně

Japonská tradiční kuchyně

Menu: Miso polévka - nejznámější japonská polévka, Maguro tataki - tuňák v sezamu krájený na tenké plátky, Tempura sakana - tygří…

25. 4. Úterý

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

27. 4. Čtvrtek

Italské menu: V hlavní roli chobotnice

Menu: Marinovaná chobotnice s olivovou tapenádou, ciabatta s pečeným česnekem Polévka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Italské menu: V hlavní roli chobotnice

Italské menu: V hlavní roli chobotnice

Menu: Marinovaná chobotnice s olivovou tapenádou, ciabatta s pečeným česnekem, Polévka Minestrone, Grilovaná chobotnice s bramborovými…

Kouzlo francouzské kuchyně

Menu: Zprudka pečená foie gras s šípkovou omáčkou a keksem z listového těsta Křepelka sous…

adresaHusitská 56
cas18:00
Václav Říha
Kouzlo francouzské kuchyně

Kouzlo francouzské kuchyně

Menu: Zprudka pečená foie gras s šípkovou omáčkou a keksem z listového těsta, Křepelka sous vide s lanýžovou kaší a omáčkou z čeveného…

28. 4. Pátek

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

29. 4. Sobota

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas11:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Kurz veganské kuchyně

Menu: Špaldové tyčinky s houbami a bylinkovým olejem Chilli polévka s pečenými paprikami a…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas11:00
Hana Svobodová
Kurz veganské kuchyně

Kurz veganské kuchyně

Menu: Špaldové tyčinky s houbami a bylinkovým olejem, Chilli polévka s pečenými paprikami a fazolemi, Ravioli s hráškovo-mátovým pyré…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas11:00
Václav Říha
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný zázvor, Zmrzlina s praženým…

30. 4. Neděle

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas11:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Cupcakes pro děti

Menu: Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a…

adresaHusitská 56
cas11:00
Hana Maryšková
Cupcakes pro děti

Cupcakes pro děti

Menu: Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení, zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a různými…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

1. 5. Pondělí

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef s kaparovým dipem Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef s kaparovým dipem, Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s olivovo-tomatovou omáčkou, Hovězí alá…

2. 5. Úterý

Asijské fusion

Menu: Duhové jarní závitky s pikantním dipem z arašídového másla Banánová polévka Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Asijské fusion

Asijské fusion

Menu: Duhové jarní závitky s pikantním dipem z arašídového másla, Banánová polévka, Hovězí kari v omáčce z domácí kari pasty s batáty…

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Steak z roštěnce s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Steaky II. – Entrecote

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Steak z roštěnce s bylinkovou krustou, sotýrované žampiony a hlíva…

3. 5. Středa

Krevetové variace

Menu: Tygří krevety na jehle a kuskus s pečenou zeleninou Pikantní krevety na salátovém lůžku…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Krevetové variace

Krevetové variace

Menu: Tygří krevety na jehle a kuskus s pečenou zeleninou, Pikantní krevety na salátovém lůžku s pomerančovým dresingem, Risotto s…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

4. 5. Čtvrtek

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

5. 5. Pátek

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Václav Říha
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

6. 5. Sobota

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Jeništa
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresaHusitská 56
cas11:01
Michal Suchánek
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Provensálská kuchyně

Menu: Toast avec la sauce rouille á la tomate - toasty s omáčkou rouille s rajčaty Papeton…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Provensálská kuchyně

Provensálská kuchyně

Menu: Toast avec la sauce rouille á la tomate - toasty s omáčkou rouille s rajčaty, Papeton d' aubergine - lilková pěna, Les cotes…

7. 5. Neděle

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně II.

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

Maso, maso, maso II.

Menu: Domácí hamburger s cibulovým chutney a cheddarem Vepřová krkovička na černém pivě…

adresaHusitská 56
cas11:00
Václav Říha
Maso, maso, maso II.

Maso, maso, maso II.

Menu: Domácí hamburger s cibulovým chutney a cheddarem, Vepřová krkovička na černém pivě, Bramborové rösti, Vepřová panenka ve slanině…

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně Bramborovo - mozzarelové krokety Paella s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Španělská kuchyně

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně, Bramborovo - mozzarelové krokety, Paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami,…

8. 5. Pondělí

Ryby a dary moře

Menu: Krevety se zázvorovou glazurou Dušené slávky s fenyklem a cherry rajčátky Candát na…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Ryby a dary moře

Ryby a dary moře

Menu: Krevety se zázvorovou glazurou, Dušené slávky s fenyklem a cherry rajčátky, Candát na rozmarýnu s grilovanou zeleninou, Pečené…

Sushi II.

Menu: Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem Maki…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi II.

Sushi II.

Menu: Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem, Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem,…

9. 5. Úterý

Chutě a vůně Středního východu

Menu: Hummus - cizrnová pasta Babaghannouge / Moutabbal - salátek z pečených lilků Libanonská…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Chutě a vůně Středního východu

Chutě a vůně Středního východu

Menu: Hummus - cizrnová pasta, Babaghannouge / Moutabbal - salátek z pečených lilků, Libanonská pizza - man´oushe - křehká voňavá…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

10. 5. Středa

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
Václav Říha
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

11. 5. Čtvrtek

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

12. 5. Pátek

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Chřestové speciality

Menu: Krém ze zeleného chřestu s glazurovanou limetkou Steak z lososa na bílém a zeleném…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Chřestové speciality

Chřestové speciality

Menu: Krém ze zeleného chřestu s glazurovanou limetkou Steak z lososa na bílém a zeleném chřestu s bernaiskou omáčkou Salátek z bílého…

13. 5. Sobota

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas11:00
Chefparade
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem Losos se…

adresaHusitská 56
cas11:00
Jan Rambousek
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem, Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem, Losos se zeleninou a pestem, Ovesné sušenky s…

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně Bramborovo - mozzarelové krokety Paella s…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Španělská kuchyně

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně, Bramborovo - mozzarelové krokety, Paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami,…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

14. 5. Neděle

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas11:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Vegetariánská kuchyně

Menu: Semínkové paté se sušenými rajčaty Krémová batátová polévka se šafránem a špenátem…

adresaHusitská 56
cas18:00
Hana Svobodová
Vegetariánská kuchyně

Vegetariánská kuchyně

Menu: Semínkové paté se sušenými rajčaty, Krémová batátová polévka se šafránem a špenátem, Vegeburger s quinoou a domácí majonézou,…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

15. 5. Pondělí

Finger food aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem Žampiony restované s petrželí a jarní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Finger food aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Finger food aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem, Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou, Cherry rajčátka zapečená s kozím…

16. 5. Úterý

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Matějka
Mořské plody

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet, Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem, Tygří krevety s tomatovým risottem,…

17. 5. Středa

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes Malinové cupcakes Čokoládový krém Mascarpone malinový krém  Vlastní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Hana Maryšková
Pečení a zdobení cupcakes

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes, Malinové cupcakes, Čokoládový krém, Mascarpone malinový krém , Vlastní zdobení cupcakes ovocem, čokoládou,…

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Steak z roštěnce s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky II. – Entrecote

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Steak z roštěnce s bylinkovou krustou, sotýrované žampiony a hlíva…

18. 5. Čtvrtek

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Světový Street Food

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou omáčkou, Wasabi burger - burger inspirovaný…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

19. 5. Pátek

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Václav Říha
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Řecká a kyperská kuchyně

Menu: Tzatziki - tradiční řecký pokrm z bílého jogurtu a okurek Grilovaný Halloumi sýr s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Řecká a kyperská kuchyně

Řecká a kyperská kuchyně

Menu: Tzatziki - tradiční řecký pokrm z bílého jogurtu a okurek, Grilovaný Halloumi sýr s rajčaty typický pro kyperskou kuchyni, Pita…

20. 5. Sobota

Italská kuchyně pro děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčátky Hráškový krém s pancettou Domácí těstoviny s…

adresaHusitská 56
cas11:00
Chefparade
Italská kuchyně pro děti

Italská kuchyně pro děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčátky, Hráškový krém s pancettou, Domácí těstoviny s boloňskou omáčkou, Panna cotta s ovocným…

22. 5. Pondělí

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Kuře v hlavní roli

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty, Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané na rukolovém lůžku, Supreme s hedvábnou…

23. 5. Úterý

I Love Burgers

Menu: Domácí bulky KLASIK BURGER - domácí kečup, zelenina, honeymustard dresink, čedar a…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Matějka
I Love Burgers

I Love Burgers

Menu: Domácí bulky, KLASIK BURGER - domácí kečup, zelenina, honeymustard dresink, čedar a karamelizovaná cibule, PULLED PORK BBQ…

24. 5. Středa

Ryby a dary moře

Menu: Krevety se zázvorovou glazurou Dušené slávky s fenyklem a cherry rajčátky Candát na…

adresaHusitská 56
cas18:00
Václav Říha
Ryby a dary moře

Ryby a dary moře

Menu: Krevety se zázvorovou glazurou, Dušené slávky s fenyklem a cherry rajčátky, Candát na rozmarýnu s grilovanou zeleninou, Pečené…

25. 5. Čtvrtek

Kurz vaření pro začátečníky

Menu: Kuřecí vývar s domácími nudlemi Kuře na paprice s houskovým knedlíkem Sekaná s hedvábnou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Kurz vaření pro začátečníky

Kurz vaření pro začátečníky

Menu: Kuřecí vývar s domácími nudlemi, Kuře na paprice s houskovým knedlíkem, Sekaná s hedvábnou bramborovou kaší, Ovocný koláč s…

27. 5. Sobota

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky) Duhové sushi Futomaki sushi se…

adresaHusitská 56
cas10:00
Jan Hajný
Sushi pro děti

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky), Duhové sushi, Futomaki sushi se surimi, zeleninou a salátem (větší rolky…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaHusitská 56
cas11:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

28. 5. Neděle

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Menu: Rajčatová polévka Vegetariánské kebaby se zeleninou a sýrem halloumi Žluté curry s…

adresaHusitská 56
cas11:00
Chefparade
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Menu: Rajčatová polévka, Vegetariánské kebaby se zeleninou a sýrem halloumi, Žluté curry s kuřetem, Hrníčkové lívance s…

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké Náplně do pralinek -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Eliška Němcová
Pralinky

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké, Náplně do pralinek - kávová, malinová, marcipánová, Amaretto -…

Punk na talíři!

Menu: HOVĚZÍ TATARÁK, červená řepa, okurky, koprová majonéza a olivy BRAMBORY V POPELU,…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas13:00
Jan Matějka
Punk na talíři!

Punk na talíři!

Menu: HOVĚZÍ TATARÁK, červená řepa, okurky, koprová majonéza a olivy, BRAMBORY V POPELU, tvaroh, pažitka, uzené máslo, fermentovaná…

29. 5. Pondělí

Kouzlo francouzské kuchyně

Menu: Zprudka pečená foie gras s šípkovou omáčkou a keksem z listového těsta Křepelka sous…

adresaHusitská 56
cas18:00
Václav Říha
Kouzlo francouzské kuchyně

Kouzlo francouzské kuchyně

Menu: Zprudka pečená foie gras s šípkovou omáčkou a keksem z listového těsta, Křepelka sous vide s lanýžovou kaší a omáčkou z čeveného…

30. 5. Úterý

Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Menu: Prudce pečený tuňák teriyaki na pomerančovém salátku Mušle Bloody Mary Elvisův…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Matějka
Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Menu: Prudce pečený tuňák teriyaki na pomerančovém salátku, Mušle Bloody Mary, Elvisův originální burger, Pečený kuřecí supreme s…

31. 5. Středa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef s kaparovým dipem Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef s kaparovým dipem, Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s olivovo-tomatovou omáčkou, Hovězí alá…

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

10 let tradice

na českém trhu

Více než

90 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

15 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz