Kalendář kurzů vaření

Kurz vaření v Chefparade je to nejlepší pro milovníky dobrého jídla. Přijďte a naučte se vařit thajská, mexická, italská, francouzská, indická jídla nebo sushi – nejlepší kuchyně celého světa.

Ukážeme Vám, jak připravit skvělý steak, ryby a dary moře, nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo dýně. Vezmeme Vás na exkurzi do světa řeckých, italských dezertů a jiných dobrot. V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.

Únor 2017
Březen 2017
27. 2. Pondělí

Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Menu: Zeleninové, rýžové, vločkové pyré Polévky Masové, rybí, zeleninové, sýrové, luštěninové,…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas11:30
Simona Lazzari
Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Menu: Zeleninové, rýžové, vločkové pyré, Polévky, Masové, rybí, zeleninové, sýrové, luštěninové, obilné pokrmy, Kompletní menu pro…

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké Náplně do pralinek -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Eliška Němcová
Pralinky

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké, Náplně do pralinek - kávová, malinová, marcipánová, Amaretto -…

Tuňákové speciality

Menu: Tartar z tuňáka a toustík z bagety Carpaccio z tuňáka Pomazánka typu vitello tonatto…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Tuňákové speciality

Tuňákové speciality

Menu: Tartar z tuňáka a toustík z bagety, Carpaccio z tuňáka, Pomazánka typu vitello tonatto, Tuňákové špalíčky s pikantní směsí…

28. 2. Úterý

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Vanilkové cupcakes Čokoládové cupcakes Red Velvet cupcakes Máslový krém, čokoládový krém…

adresaHusitská 56
cas18:00
Hana Maryšková
Pečení a zdobení cupcakes

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Vanilkové cupcakes, Čokoládové cupcakes, Red Velvet cupcakes, Máslový krém, čokoládový krém s alkoholem, mascarpone krém s…

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Mořské plody

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet, Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem, Tygří krevety s tomatovým risottem,…

1. 3. Středa

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Steak z roštěnce s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Steaky II. – Entrecote

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Steak z roštěnce s bylinkovou krustou, sotýrované žampiony a hlíva…

Sushi II.

Menu: Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem Maki…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi II.

Sushi II.

Menu: Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem, Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem,…

2. 3. Čtvrtek

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných…

adresaHusitská 56
cas18:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně II.

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami, Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí, Massaman kari - jemné massaman…

3. 3. Pátek

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Kuře…

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

4. 3. Sobota

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké Náplně do pralinek -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Eliška Němcová
Pralinky

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké, Náplně do pralinek - kávová, malinová, marcipánová, Amaretto -…

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

5. 3. Neděle

Maso, maso, maso II.

Menu: Domácí hamburger s cibulovým chutney a cheddarem Vepřová krkovička na černém pivě…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Maso, maso, maso II.

Maso, maso, maso II.

Menu: Domácí hamburger s cibulovým chutney a cheddarem, Vepřová krkovička na černém pivě, Bramborové rösti, Vepřová panenka ve slanině…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas11:00
Václav Říha
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně Bramborovo - mozzarelové krokety Paella s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Španělská kuchyně

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně, Bramborovo - mozzarelové krokety, Paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami,…

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

6. 3. Pondělí

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný zázvor, Zmrzlina s praženým…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

7. 3. Úterý

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Kuře…

8. 3. Středa

Krevetové variace

Menu: Tygří krevety na jehle a kuskus s pečenou zeleninou Pikantní krevety na salátovém lůžku…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Krevetové variace

Krevetové variace

Menu: Tygří krevety na jehle a kuskus s pečenou zeleninou, Pikantní krevety na salátovém lůžku s pomerančovým dresingem, Risotto s…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Václav Říha
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

9. 3. Čtvrtek

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

10. 3. Pátek

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Řecká a kyperská kuchyně

Menu: Tzatziki - tradiční řecký pokrm z bílého jogurtu a okurek Grilovaný Halloumi sýr s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Řecká a kyperská kuchyně

Řecká a kyperská kuchyně

Menu: Tzatziki - tradiční řecký pokrm z bílého jogurtu a okurek, Grilovaný Halloumi sýr s rajčaty typický pro kyperskou kuchyni, Pita…

11. 3. Sobota

Japonská tradiční kuchyně

Menu: Miso polévka - nejznámější japonská polévka Maguro tataki - tuňák v sezamu krájený na…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Japonská tradiční kuchyně

Japonská tradiční kuchyně

Menu: Miso polévka - nejznámější japonská polévka, Maguro tataki - tuňák v sezamu krájený na tenké plátky, Tempura sakana - tygří…

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Jeništa
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy Omáčky Nuoc Cham -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy, Omáčky Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky, Nakládaná…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

12. 3. Neděle

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem Losos se…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas11:00
Jan Rambousek
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem, Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem, Losos se zeleninou a pestem, Ovesné sušenky s…

Česká kuchyně I.

Menu: Pravá svíčková na smetaně Vepřová krkovice na karamelizované cibuli Variace knedlíků -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Česká kuchyně I.

Česká kuchyně I.

Menu: Pravá svíčková na smetaně, Vepřová krkovice na karamelizované cibuli, Variace knedlíků - špekový, karlovarský, Zelňačka se…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas11:00
Václav Říha
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně II.

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

13. 3. Pondělí

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef s kaparovým dipem Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef s kaparovým dipem, Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s olivovo-tomatovou omáčkou, Hovězí alá…

14. 3. Úterý

Maso, maso, maso I.

Menu: Grilovaná vykostěná kuřecí stehýnka na tymiánu s citrónovou omáčkou Grilovaná kachní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Maso, maso, maso I.

Maso, maso, maso I.

Menu: Grilovaná vykostěná kuřecí stehýnka na tymiánu s citrónovou omáčkou, Grilovaná kachní prsa s kávovo-čokoládovou omáčkou, Vitello…

15. 3. Středa

Ryby a dary moře

Menu: Krevety se zázvorovou glazurou Dušené slávky s fenyklem a cherry rajčátky Candát na…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Ryby a dary moře

Ryby a dary moře

Menu: Krevety se zázvorovou glazurou, Dušené slávky s fenyklem a cherry rajčátky, Candát na rozmarýnu s grilovanou zeleninou, Pečené…

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem Žampiony restované s petrželí a jarní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem, Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou, Cherry rajčátka zapečená s kozím…

16. 3. Čtvrtek

Maso, maso, maso II.

Menu: Domácí hamburger s cibulovým chutney a cheddarem Vepřová krkovička na černém pivě…

adresaHusitská 56
cas18:00
Václav Říha
Maso, maso, maso II.

Maso, maso, maso II.

Menu: Domácí hamburger s cibulovým chutney a cheddarem, Vepřová krkovička na černém pivě, Bramborové rösti, Vepřová panenka ve slanině…

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

17. 3. Pátek

Kurz vaření pro začátečníky

Menu: Kuřecí vývar s domácími nudlemi Kuře na paprice s houskovým knedlíkem Sekaná s hedvábnou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Kurz vaření pro začátečníky

Kurz vaření pro začátečníky

Menu: Kuřecí vývar s domácími nudlemi, Kuře na paprice s houskovým knedlíkem, Sekaná s hedvábnou bramborovou kaší, Ovocný koláč s…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

18. 3. Sobota

Francouzská cukrárna

Menu: Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem Pâte à Choux - dezert z…

adresaHusitská 56
cas11:00
Eliška Němcová
Francouzská cukrárna

Francouzská cukrárna

Menu: Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem, Pâte à Choux - dezert z odpalovaného těsta s pistáciovým krémem s…

19. 3. Neděle

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Jan Křídlo
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Václav Říha
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

California dream

Menu: Cobbův salát - jeden z nejpopulárnějších amerických salátů Surf and Turf - rib eye steak…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
California dream

California dream

Menu: Cobbův salát - jeden z nejpopulárnějších amerických salátů, Surf and Turf - rib eye steak s krevetami, Smažené avokádo se…

20. 3. Pondělí

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný zázvor, Zmrzlina s praženým…

21. 3. Úterý

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Světový Street Food

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou omáčkou, Wasabi burger - burger inspirovaný…

24. 3. Pátek

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Kuře v hlavní roli

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty, Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané na rukolovém lůžku, Supreme s hedvábnou…

25. 3. Sobota

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas11:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas11:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Vegetariánská kuchyně

Menu: Semínkové paté se sušenými rajčaty Krémová batátová polévka se šafránem a špenátem…

adresaHusitská 56
cas18:00
Hana Svobodová
Vegetariánská kuchyně

Vegetariánská kuchyně

Menu: Semínkové paté se sušenými rajčaty, Krémová batátová polévka se šafránem a špenátem, Vegeburger s quinoou a domácí majonézou,…

27. 3. Pondělí

Paštiky a galantiny

Menu: Zvěřinová paštika pečená v těstě Jemná srnčí paštika s bagetkou Drůbeží galantina se…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Paštiky a galantiny

Paštiky a galantiny

Menu: Zvěřinová paštika pečená v těstě, Jemná srnčí paštika s bagetkou, Drůbeží galantina se švestkovo-mandlovou omáčkou, Foie Gras -…

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

10 let tradice

na českém trhu

Více než

90 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

15 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz